Etude House Face Blur Primer SPF33/PA++

kr110

35gr

Säljare: iamlove-shop
Visa alla produkter från iamlove-shop

Beskrivning

Jämnar ut & döljer porer
Ny lyster & uppljusande effekt
Makeupen håller längre

Etude House Face Blur Primer SPF33/PA++ är en av Korea’s absolut bästa och mest populära primers. Applicera produkten efter din hudvård men innan makeup. Denna primer ljusar upp, döljer porer och ojämnheter och får din makeup att hålla längre. Etude House Face Blur Primer använder en teknologi med sk baby pixelpulver och täckpulverföreningar som ger 3-i-1 multi filter effekt för bästa resultat.

Jag gillar Etude House Face Blur Primer SPF33/PA++ för att jag känner att denna primer verkligen gör skillnad för min makeup. Konsistensen är koncentrerad men lättflytande, ungefär som en ljusrosa koncentrerad solmjölk. Detta är alltså inte en genomskinlig silicon baserad primer utan känns mer som en “kräm” eller mjölk. Produkten är dryg och man behöver bara lite. Min torra hud får genast en ljus fräsch ton, ny lyster och en fin jämn bas för makeup och foundation. Jag tycker att porerna syns mindre samt att min foundation ser bättre ut på huden med denna primer än utan. Makeupen håller längre utan att försvinna. För under 100kr är det rena rånet för en sådan bra primer enligt mig. Otroligt billig & prisvärd. Läs hela min recension på Etude House Face Blur Primer SPF33/PA++ här.

Om du letar efter en mer silkig silicon baserad primer eller har förstorade porer så kika istället på Aritaum Pore Master Sebum Control Primer som är en annan grymt bra och prisvärd primer från Korea.

Bästa pris med gratis frakt direkt från Sydkorea finns just nu hos iamlove-shop.
Visa alla produkter som iamlove-shop säljer här

Mer information

Hudtyp

,

Märke

Typ av produkt

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Etude House Face Blur Primer SPF33/PA++”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.