Innisfree The Green Tea Seed Serum

kr160

80ml

Säljare: ideaseller_kr
Visa alla produkter från ideaseller_kr

Beskrivning

Packad med Jeju grönt te
Återfuktande
Dual Moisture-Rising Technology ™

Innisfree The Green Tea Seed Serum är ett av de mest prisvärda och mest omtyckta koreanska serumen både i och utanför Korea. Innisfree The Green Tea Seed Serum är packat med grönt te från Jeju Islands. Rik på aminosyror och mineraler. Dual Moisture-Rising Technology ™. Återfuktande och fräscht serum med en lätt formula. Passar alla hudtyper och är i det närmaste en kult klassiker i Korea. Innisfree The Green Tea Seed Serum är älskad av många.

Jag gillar Innisfree The Green Tea Seed Serum för att det är ett okomplicerat och prisvärt bra serum som passar de flesta hudtyper. Flaskan är stor på hela 80ml. Ett uppfräschande och lätt serum som absorberas snabbt av huden och passar alla hudtyper. Lämnar ingen fet hinna och fungerar bra under makeup. Även för män då doften är ganska neutral av grönt te och typ barr. Vare sig du har fet eller kombinerad hud, torr eller känslig hud så funkar Innisfree The Green Tea Seed Serum. Även bra för acne benägen hud då serumet inte täpper igen porerna. Innisfree The Green Tea Seed Serum fungerar både morgon och kväll. Ingen direkt lyxkänsla eller special effekt, utan ett lätt fräscht serum till ett billigt pris. Läs hela min recension på Innisfree The Green Tea Seed Serum här.

Bästa pris med gratis frakt direkt från Sydkorea finns just nu hos ideaseller_kr.
Visa alla produkter som ideaseller_kr säljer här

Mer information

Om produkten

Innisfree The Green Tea Seed Serum är ett av de mest prisvärda och omtyckta koreanska serumen och packad med grönt te från Jeju Islands. Rik på aminosyror och mineraler. Dual Moisture-Rising Technology ™ och återfuktande men samtidigt lätt formula. Återfuktande för alla hudtyper och i det närmaste en kult klassiker i Korea. Älskad av många.

Jag gillar Innisfree The Green Tea Seed Serum för att det är ett så prisvärt och bra serum som passar de flesta. Flaskan är på hela 80ml. Ett fräscht serum som absorberas snabbt av huden och passar alla hudtyper. Från fet och kombinerad, till torr och känslig hud. Fungerar både för morgon och kväll. Ingen direkt lyxkänsla eller special effekt, utan mer ett lätt fräscht serum till ett billigt pris.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Innisfree The Green Tea Seed Serum”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.