Om K-beauty Sverige blogg. Koreansk hudvård och makeup| K-beauty Sverige

Om K-beauty Sverige blogg

Hej kära läsare. Den här bloggen handlar om Koreansk hudvård & makeup. Häng med mig och upptäck nya spännande produkter från Korea, läs recensioner och se faktiska resultat på huden.

Hej, jag heter Olivia. Det är jag som är grundare av den här bloggen. Det började en solig vinterdag i Februari 2016. Jag var på långresa med familjen och befann mig i soliga Spanien. Jag var 37 och till min fasa upptäckte jag alldeles för många fina linjer och smårynkor runt ögonen. Min hud var extremt solskadad. Så till den grad att jag faktiskt drabbats av hudcancer. Panikslagen började jag genast att googla på snigel kräm. Resten är historia.

Jag satt i timmar och veckor och tittade på den ena Youtube videon efter den andra om Koreansk hudvård. Jag var desperat och min hud var hopplöst trött, torr och törstade efter näring. Det var sniglar, pytonorm, getinggift och nano-teknik. Jag blev närmast besatt. Jag bestämde mig för att testa hudvård från Korea och jag har tagit med mig er läsare på den resan från första stund. Jag kommer aldrig mer att gå tillbaka till den traditionella hudvård som Sverige och Europa erbjuder.

Efter ett par månader var jag totalt hooked. Jag såg tydliga resultat på min egen hud och det dröjde inte länge fören min familj och mina vänner ville prova Koreansk hudvård. Flera av dem använder idag koreansk hudvård och har förbättrat sin hud på flera sätt. T ex fått mer återfuktad och balanserad hud, mindre rynkor och blivit av med acne & finnar. Flera av mina närmaste vänner och familj är därför med i K-beauty Sveriges testpanel då alla har olika hudtyper & preferenser. Vi testar koreansk hudvård tillsammans. Och vi delar allt mer er kära läsare. Se våra autentiska resultat här.

Det spelar ingen roll om du är 20 eller 60. Koreansk hudvård har något för alla. K-beauty Sveriges testpanel består av ung som gammal mellan 20-65+. Vi representerar fet, kombinerad, känslig, mogen och torr hud. Problemhud eller acne. Vi testar koreanska hudvårdsprodukter och makeup och ger våra ärliga omdömen baserat på personliga resultat och upplevelser. (Jag som är redaktör testar alla produkter som recenseras). Lista alla våra koreanska produkt recensioner här. 

K-beauty står för “Korean Beauty”, koreansk skönhet. Det sägs att Koreas högteknologiska hudvård ligger ungefär 10-25 år före Europas. Läs mer om det här.

K-beauty Bloggen får inte betalt av någon för att skriva om koreanska produkter. Bloggen baseras på privat genuint intresse för Koreansk hudvård & makeup. Alla recensioner baseras på personliga och ärliga upplevelser & resultat.