Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup

Här är några av Koreas allra största varumärken inom hudvård och makeup och deras bäst säljande produkter. Du kan även använda taggen “koreanska bestsellers” för att hitta populära koreanska produkter här i bloggen.


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Innisfree. K-beauty Sverige.

Innisfree

Innisfree skapades år 2000 av Amore Pacific och satsar bara på naturliga produkter utan tillsatser. Prisvärda produkter. Har profilerat sig som Koreas första helt naturliga hudvårdsföretag. Green tea serien och volcanic clay mask är redan koreanska klassiker, likaså deras orchid serie.
Innisfree


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, TonyMoly. K-beauty Sverige.

TonyMoly

TonyMoly lanserades 2006 och har nu hittat till Sverige och Sephora. Man profilerar sig som gatu kulturens eget märke med högkvalitativ hudvård inte sällan förpackad i påhittiga burkar som ser ut som t ex frukter, grönsaker eller djur.
TonyMoly

 Koreas-mest-kanda-varumarken-inom-hudvard-och-makeup-k-beauty-skin-food

Skinfood

Skinfoods concept är att skapa prisvärda skönhetsprodukter och hudvård utifrån näringsvärden i mat. Produkterna är rena och nyttiga för huden och innehåller ofta grönsaker, frukt eller andra näringsrika livsmedel. Black sugar mask, Rice Mask Wahs Off och Salmon Concealer är några av deras mest kända produkter.
Skinfood


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, HERA. K-beauty Sverige.

HERA

HERA är ett dotterbolag till Amore Pacific och grundandes 1995. Ett lyxigt koreanskt high end märke som drivit forskning på cellnivå och bioaktiva substanser i över 30 år. Deras högteknologiska hudvård och spetskompetens inom just celler och hud har utvecklat nya inovativa skönhetsprodukter i många år. Några kända produkter är bl a HERA’s Cell Essence, UV mist cushion foundation och deras BB / CC creams.
HERA


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, su:m37. K-beauty Sverige.

SU:M37

Su:m37˚ är ett lyxigt koreanskt high end märke som satsar på helt naturliga, parabenfria, färgfria och parfymfria produkter. Su:m37 använder sig av sk bio-fermentation teknologi, en slags jäsningsprocess som är väldigt populär i koreanska hudvårdsprodukter. Några kända su:m37 produkter är water-full skin refresher, miracle rose cleansing stick och white award ultimate whitening ampoule.
SU:M37


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, IOPE. K-beauty Sverige.

IOPE

Även Ipoe hör till Pacific Amore och man skriver själv “Teknologi, med förnyad fokus på livet och vitalitet” på sin hemsida. Man har som mål att skapa pålitliga och säkra produkter som ger resultat med hjälp av bioteknologi, främst inriktade mot den asiatiska marknaden, dvs asiatiska kvinnor. Iope air cushion compact är en av deras mest kända produkter.
IOPE


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Missha. K-beauty Sverige.

Missha

Missha var det företag som startade trenden med dupes i Korea. De tog dyra lyxprodukter och gjorde prisvärda kopior på dem. Ett exempel är en storsäljare i Korea, Missha Time Revolution Night Repair Ampoule som är en kopia av Estee Lauder Advanced Night Repair. The First Treatment Essence är en annan storsäljare.
Missha


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Etude house. K-beauty Sverige.

Etude house

Etude house grundades 1985 och släpper upp till 30 nya produkter varje månad. Produkterna är prisvärda och målgruppen bred. En av deras mest kända produkter är Moistfull Collagen Cream som är en dupe av Cliniques Moisture Surge. Precious mineral BB Cream Bright Fit SPF 30 PA++ och Wonder Pore Freshner är också bestsellers i Korea.
Etude House


Koreas-mest-kanda-varumarken-inom-hudvard-och-makeup-k-beauty-too-cool-for-school

Too cool for school

Too cool for school är ett lekfullt, roligt och färgglatt märke med prisvärda produkter som riktar sig till den yngre publiken. Bestsellers i Korea är t ex Too Cool for school Hot girl lip sticker lipstick och After school BB foundation lunchbox.
Too cool for school


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Sulwhasoo. K-beauty Sverige.

Sulwhasoo

Lyxmärket Sulwhasoo är en del av Amore Pacific Corparation och har anor från 1932. Man använder bl a nano teknologi och forntida kunskaper om traditionella koreanska läkande örter och växter i sin hudvård. Sulwhasso är ett av Koreas absolut mest kända varumärken och koreanska kvinnor i flera generationer svär vid deras produkter. The History Of Whoo är en spin-off från Sulwhasoo men har inte nått legend status än. Kända Sulwhasoo produkter är t ex deras ginseng cream och serum.
Sulwhasoo


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Laneige. K-beauty Sverige.

Laneige

Även Laneige är en del av Amore Pacific och märket fokuserar på återfuktande produkter med vatten teknologi, sk advanced water science. Två av deras mest kända produkter är Water sleeping mask och Water bank essence som är en dupe på Chanels Hydra beauty serum. Målgruppen är främst kvinnor i åldern 20-35.
Laneige


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Banila Co. K-beauty Sverige.

Banila Co

Företaget startades 2005 av F&F och målgruppen var ursprungligen makeup för kvinnor mellan 20-30år. Banila Co’s absolut mest kända produkt är utan tvekan deras Clean It Zero som redan är en cult klassiker i Korea och prisbelönt av tidningen Allure. Unik konsistens och ett måste när man provar koreansk hudvård.
Banila CO


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Mizon. K-beauty Sverige.

Mizon

Mizon satsar på prisvärda produkter med hög kvalité genom att ha egna laboratorier och fabriker. Produkterna är skonsamma utan att irritera huden. Flera av Mizons produkter hör redan till Koreas bästsäljare, bl a deras snigelkräm och flera olika serum. T ex de med snigel, hyaluronsyra, collagen eller peptider.
Mizon


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, amore pacific. K-beauty Sverige.

Amore Pacific

Amore Pacific är en riktig Koreansk klassiker och en stor concern med många Koreanska märken i sitt säte som Laneige, Innisfree och Sulwhasoo. I deras högteknologiska lyxiga produkter hittar man ingredienser som botaniska växter, grönt te, koreansk ginseng, matsutake svamp och bambu. Man har t o m en egen trädgård på ön Jeju där man skördar grönt te till sina produkter. Med nyskapande teknologi är de ett av Koreas absolut ledande skönhets imperium. Kända produkter bl a Time response skin renewal gel creme och Moisture bound skin energy hydration delivery system.
Amore Pacific


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Thefaceshop. K-beauty Sverige.

Thefaceshop

Ett plånboksvänligt budget märke som satsar på helt naturliga ingredienser. Företaget lanserades 2003 i Korea och blev 3dje största kosmetik företaget i Korea redan inom 2 år. Thefaceshop storsäljare är sheet masks, serum och BB creams. Populära produkter är t ex deras cleansing oils, Smim fermented concentrate total treatment essence, Raspberry roots eye patch, Myeonghan miindo yul eye cream och Chia seed serien.
Thefaceshop


Jämföra Koreansk hudvård med Estee Lauder, Chanel eller Son & Park. K-beauty Sverige

Son & Park

Företaget startades av de 2 framstående makeup artisterna Son, expert på hud och bas, och Park med en exceptionell känsla för färg. Son & Park erbjuder allt inom smink och även en del hudvård. Deras absolut mest kända produkt i Korea är tonern/ansiktsvattner Beauty water som blivit en kult klassiker i Korea. Andra populära produkter från Son & Park är bl a UV Water Color Cream och Glow Ring Foundation.
Son & Park


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, The History of Whoo. K-beauty Sverige.

The History of Whoo

The History of Whoo, ett mytomspunnet lyxmärke i Korea, och ett av de allra bästa. Märket har en unik konsistens på sina krämer som man inte hittar någon annanstans. Tjocka rika krämer som absorberas väl av huden. Med hjälp av nano teknologi når de aktiva substanserna långt ner i huden och ger super effektiva resultat. Man använder även uråldriga medicinska örter i sin formula. The History of Whoo Hwa hyun lotion, Hwa hyun eye cream och Gongjinhyang nok-yong pack är några välkända produkter i Korea.
The History of Whoo


Koreas mest kända varumärken inom hudvård och makeup, Holika Holika. K-beauty Sverige.

Holika Holika

Holika Holika ägs av ENPRANI Co. Ltd och tillhör Samsung & CJ Group. Grundades i Korea 2010. Holika Holikas stylade färgglada produkter vänder sig främst till yngre medvetna kvinnor och män. Hög kvalitét och de bästa ingredienserna till bra pris. Företaget satsar på roliga och praktiska produkter som ger resultat. Några kända produkter är black snail serien, Holika Holika Pignose Clear Black Head 3-step Kit och Aloe 99% Soothing Gel.
Holika Holika

Fler storsäljare i Korea

SK II

SK II är ett prestigefyllt skönhetsmärke som grundades 1980 i Japan. Eftersom deras produkter är omåttligt populära i Korea så är de värda att nämna trots att de är japanska. Mest kända produkt är definintivt SK II facial treatment essence, även deras skin signature eye cream.

Använd taggen “koreanska bestsellers” för att hitta poster om Koreas absolut bästa och mest populära produkter här i bloggen.