K-beauty Sverige test panel vi testar koreansk hudvård & makeup K-beauty Sverige

K-beauty Sverige testpanel. Vi testar koreansk hudvård

Vi är inte sponsrade eller betalda av något företag.
Alla produkt recensioner baseras på våra egna genuina upplevelser och resultat.

Jag presenterar K-beauty Sverige testpanel:


K-beauty Sverige testpanel

Ung kombinerad hud 20+

Ung karriärs kvinna i 25-års åldern med kombinerad hud. Fetare partier på näsa och panna, torr och fnasig på kinderna. Torrhetsrynkor runt ögonen. Småplitor, blemmor, stress finnar & breakouts till och från. Har aldrig tidigare haft felfri hud.
Läs mer om Ung Kombinerad Hud 20+ här


K-beauty Sverige testpanel. Vi testar koreansk hudvård och makeup. K-beauty Sverige

Kombinerad känslig hud 35+

Upptagen karriärs kvinna med blandad kombinerad och känslig hud. Har drabbats av en del breakouts och acne till och från under åren, främst runt käken. Känslig för starka produkter, vill gärna ha något skonsamt. Svårt att hitta produkter som verkligen fungerar. Har aldrig tidigare haft felfri hud.
Läs mer om Kombinerad känslig hud 35+ här


K-beauty Sverige testpanel

Mogen torr hud 40+

Kvinna och stressad småbarns-mamma i 40-års åldern med torr hud, fina linjer, begynnande rynkor och pimentsfläckar. Torr och svårt att hitta en bra foundation som inte framhäver torrhetsrynkorna eller spricker. Stramar alltid i huden efter tvätt. Har aldrig tidigare haft felfri hud.
Läs mer om Mogen Torr Hud 40+ här


K-beauty Sverige testpanel. Koreansk hudvård och makeup.

Mogen kombinerad hud 60+

Mogen kvinna i pensionärsåldern 60+ med kombinerad hud. En del rynkor, fina linjer och pigmentsfläckar. Fetare partier på hakan, men torr och fnasig på kinderna och i pannan. Småplitor på hakan till och från. Har aldrig tidigare haft felfri hud.
Läs mer om Mogen kombinerad hud 60+ här


K-beauty Sverige testpanel. Vi testar koreansk hudvård och makeup. K-beauty Sverige

Mannen

Mannen & uppfinnaren är över 40+ och har normal till fet hud, enstaka finnar som ibland blir inflammerade t ex vid rakning. Mannen har aldrig haft en hudvårdsrutin, någonsin. Han är rädd för snigelkräm och vill inte smörja in sig med flera lager hudvårds produkter. Han är skeptisk mot hudvård.
Läs mer om Mannen testar koreansk hudvård

 Alla Koreanska produkter vi recenserar på hemsidan är testade av en eller flera i testgruppen. Se alla produkt recensioner här.