Sephora i K-beauty Blogg Sverige Unboxing Haul Koreansk hudvård från Tonymoly Skinfood Dr. Jart+ Too Cool For School och mer

Sephora vecka i K-beauty Blogg. Unboxing + Haul + Recensioner!

Nu blir den en helt sjukt nice Sephora vecka i K-beauty Blogg. Jag kommer nämligen att recensera några av Sephoras hetaste nyheter inom K-beauty just nu. Vi kör igång direkt!

Hoppas ni hade en fin helg allihop? Jag hängde ju på Stockholm Beauty Week förra veckan men nu är jag äntligen tillbaka som vanligt här i bloggen. Denna veckan blir det både unboxing och härliga recensioner minsann! Jag kommer att försöka hinna med att testa & recensera hela 4 Koreanska produkter i bloggen den här veckan. Vi får se hur det går, men om jag lyckas så är det nytt rekord faktiskt, häng med!

Ni kanske minns förrförra veckans måndags-post och alla fina paket jag fick efter att jag kom hem från Spanien? Ni som följer mig på Instagram har tidigare fått se en liten sneak peek av veckans planer. För nu ska vi nämligen öppna det största paketet av dem alla. Jag pratar om paketet från bästa Vass PR och självaste Sephora! Det sjukaste är att när jag var i Spanien så tittade jag på flera av dessa Koreanska produkter i varuhusen, men jag kunde bara inte få med mig mer grejer hem. Ni kanske minns min resväska haha. Så gissa om jag blev lycklig när jag såg att Sephora redan skickat produkterna till mig och oss här i bloggen. Helt underbart! OBS Detta är ett sponsrat inlägg på det sätt att produkterna kommer från butiken Sephora. Mina recensioner och övriga tips är aldrig någonsin sponsrade för att vara extra tydlig. Nu kör vi!

Unboxing / HAUL.
Samarbete med Sephora!

Vi kör igång direkt med att unboxa paket tycker jag! Så här såg det ut när jag öppnade paketet från finaste Caroline på Vass PR och Sephora! Tack Caroline för ditt fina brev, och tack härliga Sephora för alla underbara Koreanska hudvårdsprodukter. Nu kör vi hörni! Här kommer veckans garanterat bästa unboxing video:

Helt seriöst hörni. Att få paket från Sephora är något av det bästa som finns. Känslan av lyx och “premium” är ofrånkomlig, jag bara älskar deras paket!

Produkter i videon / Sephora HAUL:
Tonymoly Tako Pore Bubble Pore Pack
Tonymoly Tako Pore One Shot Nose Pack
Belif The True Cream Aqua Bomb
Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot
Kocostar Camouflage Series Nose Mask Pore Care
Kocostar Camouflage Series Outdoor Eye Mask
Skinfood Back Sugar Perfect Splash Mask
Caolion Pore T-zone Strip
Caolion Pore & Makeup Cleansing Stick Charcoal
Too Cool For School Pumpkin Purifying 24K
Mask

Oozoo Oozoo Bear Black Space Pore Caring Mask

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreanska produkter från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreanska produkter från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreansk hudvård från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephora i K-beauty Blogg Sverige Unboxing Haul Koreansk hudvård från Tonymoly Skinfood Dr. Jart+ Too Cool For School och mer

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreanska produkter från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephoras paket är alltid så sjukt snygga. Boxen är orange av hård papp med en magnetisk stängning och Sephoras logga på. Så grymt fint! Som ni säkert förstår så kommer det att bli en hel del spännande K-beauty recensioner den här veckan! Det vill ni bara inte missa, jag lovar. Hoppas ni vill hänga med mig…

Kommentera gärna om det är någon särskild Koreansk hudvårdsprodukt ni är extra nyfikna på, så ordnar jag en recension inom kort. Jag är så taggad på allt detta!

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »