Paket från Korea! Koreanska märket Innisfree's bästa hudvårdsprodukt! Unboxing Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Paket från Korea! Koreanska märket Innisfree’s bästa hudvårdsprodukt!

Nu öppnar vi paket från Korea, och det är typ den bästa hudvårdsprodukten från koreanska märken Innisfree. Kan du gissa vad det är?

Hoppas ni hade en riktigt trevlig alla hjärtans dag igår? Själv så hade familjen planerat en fin middag på en restaurang en bit bort. Men dottern på 3år var odräglig, trött och gnällig och när vi väl kom fram till restaurangen 45 minuter senare så var den stängd. Trötta och utmattade så tog vi första bästa. Det blev romantisk kebab tallrik och sen filmkväll hemma i soffan. Jag fick i alla fall en ros! Vad hittade ni på igår?

Nu ska vi öppna paket från Korea tänkte jag. Och det är en hudvårdsprodukt från koreanska märket Innisfree. En av deras storsäljare och bästa produkter, älskad och hyllad av alla och dessutom väldigt billig och prisvärd. Kan du gissa vad det är för produkt? Här kommer nästa unboxing video, nu öppnar vi paket!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Paket från Korea! Koreanska märket Innisfree’s bästa hudvårdsprodukt!”

  1. Hej,
    Jag har beställt några sheetmasker på eBay. Vet du hur det är med tull och extra avgifter? Har du varit med om att få betala tull på dina beställningar?

    1. Hej Emelie, nej man brukar inte få betala tull från Korea. De brukar vara snälla och märka paketen som “gift” och jag tror man slipper tullavgifter på gåvor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »