Unboxing Video Korea leverans delux. 7st K-Beauty paket | K-beauty blogg Sverige

Mega unboxing Video. Korea leverans delux & 7st K-Beauty paket!

Nu är det äntligen dags för en ny unboxing video delux. Jag har fått Korea leverans. Det blir billigt och dyrt, hudvård & makeup! Häng med, nu öppnar vi paket.

Som jag har längtat efter att dela denna Korea leverans med er. Vi snackar 7st härliga & spännande paket från Korea. Vi kommer ha så många nya koreanska produkter att testa tillsammans i höst. Nu kör vi, Korea leverans delux! Här är min unboxing video och 7 nya paket från Korea:

Mer information om alla produkterna kommer i nästa veckas Haul, missa inte det! Jag kan avslöja att vi kommer att recensera flera av produkterna redan nästa vecka, och det ska bli så spännande!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Mega unboxing Video. Korea leverans delux & 7st K-Beauty paket!”

  1. Hej 🙂 Tack för alla grymma tips du ger! Din blogg är grym för en nybörjare som mig 🙂 Jag har precis börjat läsa på om k-beauty och vill såklart börja med detta. Är helst intresserad av LJH Lee Jiham och Klairs. Ser på din webbutik att det inte fanns mkt från dessa, men för ngn vecka sedan fanns LJH Lee Jiham serum.. Kommer dessa att komma upp på din webbutik igen?

    1. Hej Simone, tack för pepp! <3
      Du hittar LJH Propolis kräm i shoppen för ca 170kr. LJH serumet tar slut ibland, jag lägger ut en länk när det är påfyllt igen, lovar. Jag skulle vilja lägga ut ett 50-tal produkter i butiken men jag hinner helt enkelt inte med.. Det blir några produkter i taget. Klairs är ett jättefint märke och jag hoppas kunna ordna lite länkar till deras toner och serum bl a. Just nu finns i alla fall ett grymt bra pris på Klairs sheet masks i 10-pack för bara 130kr 🙂
      Ha en finfin dag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »