Topp 5 bästa Koreansk ansikts skrubb peeling exfoliering. Rengör porer & pormaskar Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Topp 5 bästa Koreansk ansikts skrubb / peeling / exfoliering

Äntligen april och våren är här! Vad passar då bättre än att skrubba bort den gamla torra nariga vinter huden med en ordentlig djuprengörande rivig ansiktsmask!

Vad är bättre än att fira in våren med en härlig rivig skrubbmask som rengör huden ordentligt på djupet! Ut med gammal torr flagig och trött vinterhud, in med mjuk, len frisk härlig vår hud och ny lyster! Här kommer mina bästa tips på vårens skönaste Koreanska skrubb masker med ordentligt riv i.

Idag tänkte jag dela med mig av mina topp 5  bästa Koreanska skrubbmasker för djuprengöring och rengöring av porer och pormaskar. Resultatet, baby mjuk, jämn, len och super ren hud. Efter en lång kall vinter så är det skönt att få bort alla döda hudceller och väcka huden till liv med en ordenlig rivig skrubb som ger ny lyster. Håller ni med?

Topp 5 bästa Koreansk ansikts skrubb peeling exfoliering. Rengör porer & pormaskar Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Topp 5 bästa Koreansk skrubb / exfoliering

♥ Skinfood Rice Mask Wash Off
Denna exfolierande skrubbmask är den skonsammaste i gänget och perfekt för känslig torr hud som samtidigt behöver återfuktning. Skinfood Rice Mask Wash Off är risbaserad & har en mild formula. Ansiktsmasken är en återfuktande krämig mask full av mjukare korn för en mer skonsam exfoliering. Massera in produkten på torr hud i några minuter, skölj sedan med ljummet vatten. Huden blir mjuk, len och återfuktad med ny lyster i ett enkelt steg. Doften är mild och härlig. Skinfood Rice Mask Wash Off passar främst för torra och känsliga hudtyper. Otroligt prisvärd för bara 65kr och gratis frakt från Korea.
Jag vill ha ➥

♥ Skinfood Black Sugar Mask Wash Off
Prisvärd Korea klassiker. Detta är en av mina absoluta favorit masker när det kommer till ordentligt riv. Skinfood Black Sugar Mask Wash Off är en sockerbaserad exfolierande skrubb som doftar underbart av söt citrus. Det är en okomplicerad mask med vassa och riviga korn som rengör huden på djupet. Tillsätt vatten för skonsammare exfoliering. Skinfood Black Sugar Mask Wash Off kostar ca 70kr med gratis frakt från Korea, riktigt prisvärt enligt mig, och en av mina absoluta favoriter. Passar alla hudtyper som behöver en rejäl och djup rengöring. OBS Produkten har nyligen bytt förpackning.
Jag vill ha ➥

♥ Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish
Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish är skrubb masken för dig som vill ha en premium känsla. Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish kostar runt 180kr och är dyrare än Skinfoods masker. Även denna skrubb mask är sockerbaserad med rejält riviga och vassa korn. Doften är mer vuxen åt SPA hållet, ungefär som härliga medicinska örter. Tillsätt lite vatten och massera in på torr hud för ordentligt med riv. Tillsätt mer vatten för en mer skonsam exfoliering då kornen då smälter något. Kan även blandas med en rengöringsolja för djuprengöring av porer & pormaskar. Huden blir ordentligt ren på djupen och len som en baby. Inga onödiga tillsatser, cruelty-free och passar alla hudtyper.
Jag vill ha ➥

♥ Caolion Premium Hot & Cool Pore Pack Duo
Detta är masken som punktbehandlar förstorade porer och pormaskar. Caolion Premium Hot & Cool Pore Pack Duo är en två stegs mask för djuprengöring av områden med förstorade porer, pormaskar & blackheads. Använd t ex i T-zonen, på näsan och ut mot kinderna. Den första masken är svart och krämig, fylld med ordentliga grova riviga korn som rengör porerna på djupet. Subtil värmande effekt som öppnar upp porerna. Svag ler-doft. Den andra masken är ljusgrå och otroligt mjuk och len, nästan lite “vaxig” känsla. En ler mask som kyler huden och förminskar och stänger porerna. Ganska stark menthol doft. Använd Caolion Premium Hot & Cool Pore Pack Duo 2ggr/v för att behandla porer och blackheads. Produkten är lättast att få tag i hos Sephora och finns i 2 storlekar. Kostar från 145kr.
Jag vill ha ➥

♥ Skinfood Egg White Pore Hot Steam Pack
Skinfood Egg White Pore Hot Steam Pack är som en djuprengörande lermask och skrubb i ett enkelt steg. En otroligt koncentrerad formula med hög densitet som nästan liknar trög kvicksand. Skinfood Egg White Pore Hot Steam Pack ger ordentligt riv och huden blir otroligt ren och mjuk efter denna mask. Härlig hudvårdsdoft och otroligt prisvärd för ca 70kr med gratis frakt från Korea. Tyvärr väldigt subtil värmande effekt, så det är inte fråga om “hot steam”. Men som lermask och skrubb i ett är den helt fantastiskt. Det här är masken för dig som behöver en ordentlig djuprengöring. Räkna med baby mjuk hud.
Jag vill ha ➥

Vilken är din Koreanska favorit mask för en djuprengörande ordentlig skrubb? Kommentera gärna och dela med dig.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »