Topp 3 bästa prisvärda koreanska ansiktskrämer för torr vinterhud. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Topp 3 bästa prisvärda koreanska ansiktskrämer för torr hud på vintern

I februari brukar min hud vara som allra torrast. Här kommer mina tips på topp 3 bästa billiga och prisvärda ansiktskrämer från Korea, för torr trött fnasig vinter hud.

De flesta får torrare och glåmigare hud på vintern p g a av det kalla vinter vädret och brist på sol. Huden kan inte skapa D-vitamin av solljus när solen inte kommer över en viss vinkel har jag hört. Vilket den typ inte gör i Sverige typ 9 månader av året. Skämt och sido. Men naglar, hår och hud blir faktiskt skörare & torrare på vintern. En läsare som heter Kay undrade vad jag hade för tips mot torr vinter hud, så jag tänkte dela med mig av 3 ordentliga djupvårdande ansiktskrämer som återfuktar på djupet.

Här kommer mina tips på riktigt bra ordentliga ansiktskrämer för torr vinterhud. Alla produkterna är väldigt populära i Korea och har fått höga betyg i recensioner. De kostar dessutom 200kr eller mindre! Om du ofta känner dig fnasig och all hudkräm bara försvinner in i huden utan ett spår. Eller om all foundation plötsligt lägger sig ovanpå huden och ser ut som reptil skin. Ja, det händer mig just nu jag svär! Då vet du att din hud är uttorkad. Men det finns hjälp! Förutom exfolierande ansiktsmasker som tar bort alla döda hudceller på ytan, så kommer här tips på 3 ordentliga och närande koreanska ansiktskrämer som återfuktar huden på djupet. Dessa produkter är inget för er med fet hud, men perfekt för oss torrisar.

Topp 3 bästa koreanska ansiktskrämer för torr hud

♥ Innisfree Orchid Intense Cream
Det finns flera varianter av Innisfree Orchid krämer. En gelkräm variant, Enriched eller Intense som är det mest djupvårdande. Innisfree Orchid serien är väldigt omtyckt i Korea och håller hög kvalité.
Pris ca 180kr/50ml (med gratis frakt från Korea)

♥ BANILA CO Miss Flower & Mr Honey Cream
En ordentlig typ balm kräm som smälter på huden. Djupt vårdande och innehåller den finaste honung. En riktigt bra och prisvärd koreansk ansiktskräm. Bästsäljare och väldigt populär i Korea. Har man tur så hittar man den på Ebay för 200kr. Håll utkik.
Pris från 200/70ml (med gratis frakt från Korea)

♥ Etude House Moistfull Collagen Deep Cream
En tjock, krämig vit ansiktskräm för torrisar. Billigast av dem alla och väl värd sitt pris. Ordentligt djupvårdande med en doft av gröna växter. Jag gillar Etude House Moistfull Collagen Deep Cream från Korea, särskilt för det billiga priset.
Pris ca 120kr/75ml (med gratis frakt från Korea)

Om du tar bort alla döda hudceller och exfolierar huden ett par gånger i veckan så kan huden tillgodogöra sig ansiktskrämen bättre. Psst här är fler bra tips på mina bästa och prisvärda ansiktsmasker från Korea för att få bort döda hudceller.

Ta även en titt på dessa produkter från Korea. Fler grymt bra tips för torr vinter hud. Vad sägs om Vaselin på crack för nariga läppar? Produkter jag inte kan leva utan på vintern: läs mer.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »