Topp 3 bästa Koreanska snigelkrämer från Korea mot rynkor & acne Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Topp 3 bästa Koreanska snigelkrämer

Kanske är du nyfiken på snigelkräm men inte vågat prova? Idag tänkte jag tipsa om mina 3 bästa snigelkrämer från Korea.

Snigelkräm, snigel slem eller snigel sekret filtrat. Kärt barn har många namn. Faktum är att snigel produkter är otroligt vanligt inom Koreansk hudvård och inget Koreanerna ens höjer på ögonbrynen åt. Det var faktiskt just snigelkräm som fick mig att testa på Koreansk hudvård för många år sedan. Jag började se ålderstecken vid 35 års ålder och googlade desperat efter bra hudvård mot åldrande och rynkor. Snart dök snigekräm upp på radarn och resten är historia. Den första snigelkrämen jag testade och förmodligen den mest kända är Mizon All In One Snail Repair Cream. Och sedan dess har jag testat på flera bra snigelkrämer som jag tänkte tipsa om här i bloggen idag. Fördomen att snigelkrämer skulle vara slemmiga och äckliga håller jag nämligen inte alls med om!

Topp 3 bästa Koreanska snigelkrämer från Korea mot rynkor & acne Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Topp 3 bästa Koreanska snigelkrämer från Korea mot rynkor & acne Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Varför snigel slem i hudvård?

Säg en sak som snigelsekret inte är bra på säger jag! För att du ska förstå varför snigelkräm är så otroligt populärt i och utanför Korea så tänkte jag berätta lite mer om snigel slemmets otroliga egenskaper. Snigel sekret filtrat lugnar, läker och lindrar känslig hud, rödhet, irriterad upprorisk problemhud och acne benägen hud. Snigelkrämer är även anti-age och motverkar ålderstecken, rynkor och linjer. Därmed ideala för mogen hud, men även förebyggande för dig med ung hud. Snigelsekret filtrat återfuktar huden, reparerar skador och stärker hudens egen barriär. Snigelkräm verkar läkande och jämnar ut hudtonen, minskar pigmentering och åldersfläckar och läker acne ärr. Snigel-sekret är även en skonsam och mild “ingrediens” som inte irriterar huden. Snigelkrämer kan användas både som dagkräm och nattkräm. Behöver jag fortsätta? Här är mina topp 3 snigelkrämer.

Mizon All In One Snail Repair Cream

Mizon All In One Snail Repair Cream från Korea mot rynkor och acne Koreansk hudvård K_beauty Blogg Sverige

Mizon’s snigelkräm är förmodligen den mest kända snigelkrämen i och utanför Korea om jag skulle gissa. Mizon All In One Snail Repair Cream innehåller hela 92% snigel sekret filtrat vilket är otroligt bra. Produkten är en sk gel-kräm och ser ut som en trögflytande vit blank gel ungefär. Inte direkt slemmig men väldigt speciell känsla. Väldigt seg konsistens och jag tänker på lim. På huden känns Mizon All In One Snail Repair Cream som en helt vanligt lätt luftig ansiktskräm. Ingen tillsatt parfym, men doftar lite svagt åt gummi. Bra absorption. Snigelkrämen är lätt och passar alla hudtyper från normal, kombinerad och fet hud, till acne benägen hud, problem hud och känslig hud. Har du torr hud kan du kombinera med en nattmask om kvällarna för djupare återfuktning. Kostar ca 150kr för en burk på hela 75ml.
Välj med fördel Mizon All In One Snail Repair Cream om du har en fetare hudtyp och ogillar parfym i hudvård.
Sök bästa pris på Ebay ➥

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream

First impression recension Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream ansiktskräm från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream är en av mina personliga favoriter när det kommer till snigelkräm. Denna snigelkräm andas lyx. Med hela 70% snigel sekret filtrat är den allt annat än slemmig, jag lovar. Formulan liknar en klassisk blank ganska fast gelkräm. Burken är härligt guldig i glas. Om du är känslig för dofter så är detta inte snigelkrämen för dig, för den är nämligen väldigt parfymerad. Dock så är doften otroligt uppfriskande och fräsch, och påminner mig om sommar, aloe vera och gurka. Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream passar alla hudtyper enligt mig då produkten har god absorption. Känslan är fräsch på huden och inte alls tung eller kladdig. Om du har torr hud så kan du komplettera med en nattmask i kvällsrutinen. Passar annars både som nattkräm och dagkräm till dig med normal, kombinerad, mogen eller fet hud samt acne benägen hud. Priset ligger på ca 250kr för 47ml.
Rekommenderas till dig som egentligen är lite rädd för snigelkrämer och gillar lyx och fräscha dofter i hudvård.
Sök bästa pris på Ebay ➥

Mizon Black Snail All-in-One Cream

Mizon Black Snail All-in-One Cream snigelkräm från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Mizon Black Snail All-in-One Cream är den senaste Koreanska snigelkrämen jag testat och premium versionen av Korea klassikern Mizon All In One Snail Repair Cream. Mizon Black Snail All-in-One känns lite mer rejäl och återfuktande än övriga tycker jag. En creme-färgad blank ansiktskräm. Denna snigelkräm innehåller hela 90% snigel sekret filtrat från sk “Black Snail” dvs svarta sniglar som har förmågan att överleva i de mest fientliga och hårda miljöer. Väldigt svag och mild trevlig hudvårdsdoft. Mizon Black Snail All-in-One Cream är lite mer rik och närande än övriga snigelkrämer men fortfarande fräsch och luftig och inte alls tjock eller tung. Läker acne ärr, motverkar rynkor, minskar pigmentering och återfuktar huden. Passar även dig med förstorade porer och pormaskar. Mizon Black Snail All-in-One Cream kostar ca 150kr för 75ml. Passar de flesta hudtyper enligt mig, från normal, torr och kombinerad hud till mogen och fet hud. Även för känslig hud och acne. En stor favorit och rekommenderas varmt om du vill testa på en snigelkräm.
Välj med fördel Mizon Black Snail All-in-One Cream om du har en kombinerad till torr hudtyp.
Sök bästa pris på Ebay ➥

Snigelsekret filtrat är bra för typ allt, lindrar acne, motverkar rynkor och minskar pigmentering. Kombinera med ett snigel serum för maximal effekt.

Snigel, en nyckel ingrediens inom Koreansk hudvård. Hudvård från Korea Snigelkräm | K-beauty Sverige

Visste ni föresten att djur-tester är förbjudna i Korea i samband med framställning av hudvård? Det betyder att all hudvård som är “Made in Korea” är Cruelty-free. Vad jag förstår så får man inte göra illa eller döda djur vid framställning av hudvård. Hur sniglarna behandlas och hur man samlar upp deras slem är jag dock inte så insatt i. Är det någon av er som vet mer? Dela gärna med er i kommentarerna.

Har du testat någon snigelkräm nån gång? I så fall vilken och vad tyckte du? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »