Bästa Koreanska concealers från Korea Koreansk makeup K-beauty Sverige Blogg

Topp 3 bästa Koreanska concealers från Korea

Nu ska vi kika på några av Koreas bästa och mest populära concealers. Vi snackar dupes på Nars och Mac, billiga är dem också från bara 40kr/st.

Jag har tänkt att börja testa mer och mer makeup från Korea. Deras styrka ligger definitivt inom hudvård och strålande fräsch hud. Koreanska BB creams, CC creams och cushion foundations är grymma. Och idag tänkte jag titta närmare på några av de absolut bästa och mest populära concealers som Korea har att erbjuda. Billiga är dem också från bara mellan 40-100kr/st! Jag har själv redan beställt 2 av dem. Häng med.

The Saem Cover Perfection Tip Concealer
The Saem Cover Perfection Tip Concealer sägs vara en dupe på Nars Creamy Concealer. Flytande concealer med bra täckning som håller länge sk “long-lasting”. Täcker mörka ringar under ögonen, ojämnheter och blemmor. Jag har själv beställt denna och väntar på leverans. Kostar ca 40kr med gratis frakt från Korea.
Jag vill ha ➥

Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream
Naturlig lätt till medel täckning och ljusar upp hela området under ögat. Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream är en krämig concealer i burk. Framhäver inte torrhet. Sätter sig inte i fina linjer utan stannar på plats, länge. Ordentlig burk som räcker i evigheter. Jag har själv beställt denna och väntar på leverans. Kostar ca 50kr med gratis frakt från Korea.
Jag vill ha ➥

CLIO Kill Cover Pro Artist Liquid Color Concealer
En dupe på MAC Pro Longwear Concealer. Flytande concealer och lätt konsistens med hög täckning och närmast full coverage. Kan framhäva torrhet något, så kanske inte något för den torraste hudtypen. CLIO Kill Cover Pro Artist Liquid Color Concealer sätter sig inte särskilt mycket i linjerna under ögat. Håller bra och täcker i princip allt. Kostar ca 100kr med gratis frakt från Korea.
Jag vill ha ➥

Koreaner är bäst på allt inom flawless hud, inte minst concealers. Dupes på Nars & Mac kostar bara från 40kr/st. Billigare och bättre än så här blir det inte!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »