Koreansk BB cream. Bra och billig 80-150kr av hög kvalité. Topp 3 bästa BB creams från Korea | Koreansk hudvård & makeup K-beauty Sverige

Julklappstips #5 – Top 3 Billiga bästa BB creams från Korea

Korea startade trenden med BB creams för mer än 1o år sedan. Finns både i tub och som cushion foundation. Här är topp 3 bästa billiga och prisvärda BB creams från Korea för 80-150kr med gratis frakt från Korea!

Om det är NÅN som är bra på BB creams så är det Korea! Dessa topp 3 bästa koreanska BB creams är i det närmaste kult klassiker i Korea. Hög kvalité, prisbelönta och höga betyg i recensioner och reviews. Om du är ute efter en riktigt bra men billig BB cream, så kika på dessa 3 som alla kostar 80-150kr med gratis frakt från Korea. Kanske förslag på prisvärda spännande koreanska julklappar till vänner och familj? Det är hög tid att beställa från Korea nu om klapparna ska hinna fram till jul. Frakten tar normalt 2-4 v.

En BB cream är egentligen som en ansiktskräm och foundation i ett. Vårdande egenskaper som en ansiktskräm t ex återfuktande, SPF och anti-age. Samtidigt utjämnande täckande egenskaper likt en foundation. Som två produkter i en. Trenden med BB creams startade i Korea för mer än 10 år sedan och har nu spridit sig över hela världen.

Top 3 Billiga bästa
BB creams från Korea

 1. ♥ Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Cream
  Den här är nog en av Korea’s mest kända BB cream ever. En riktigt kult klassiker och prisbelönt både i och utanför Korea. Unik jelly konsistens, likt en fluffig dallrig pudding. Svalkande på huden. Bra medel täckning men samtidigt väldigt lätt konsistens. Kan byggas upp till full täckning. Matt finish. Främst för fet, kombinerad och normal hud. Kan bli för matt och framhäva torra partier på riktigt torr hud.
  Pris: 40ml / 100kr
 2. ♥ Missha Perfect Cover BB Cream
  En väldigt populär BB cream från Korea och samtidigt en av de billigaste. Bra medel hög täckning trots lätt och tunn konsistens. Omtyckt klassiker i Korea. Innehåller UV skydd och anti-aging egenskaper. Passar de flesta hudtyper från fet, kombinerad hud till normal & torr hud. Naturlig finish med lite glow. Något grå ton vid applicering men oxiderar efter en stund.
  Pris: 20ml / 50kr eller 50ml / 80kr
 3. ♥ Lioele Beyond The Solution BB Cream
  Otroligt populär i Korea. Lätt och återfuktande BB cream med naturlig lite “dewy” finish. Din hy får ny lyster och glow. Krämig konsistens och bra täckning. Passar främst normal till torr hud. Produkten behöver varken concealer eller puder utan gör hela jobbet! Jag har för mig att den här produkten endast finns i en enda nyans som är ganska ljus.
  Pris: 50ml / 150kr

Om du är nyfiken på att prova en koreansk BB cream så är någon av dessa 3 kanske en bra start punkt? Populära storsäljare i Korea, och riktigt billiga prisvärda BB creams som håller hög kvalité.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Julklappstips #5 – Top 3 Billiga bästa BB creams från Korea”

  1. Hej Edi, jag beställer nästan allt från Ebay direkt från Korea. Snart ska jag lansera en special webbshop där jag kommer att samla länkar till mina säljare med bästa pris. håll utkik i bloggen. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »