TonyMoly Topp 4 bästa hudvård & makeup från Korea. Prisvärt och billig koreansk hudvård & makeup, K-beauty Sverige

Julklappstips #2 – TonyMoly topp 4 bästa hudvård & makeup från Korea

Nu är det hög tid att börja tänka på julklappar, särskilt om du tänkt beställa dem från Korea. Leveransen kan nämligen ta upp till 1 månad, särskilt nu vid jul.

Asså hur söta!? Här kommer lite roliga förslag på billiga och prisvärda julklappar från märket Tonymoly som du kan beställa från Korea. Hudvård och makeup som passar de flesta åldrar. Vem skulle inte bli överraskad och glad över en julklapp som ser ut som en grönsak och kommer direkt från Korea? Koreanska märket Tonymoly är kända för sina roliga färgglada förpackningar, samtidigt som själva produkterna i sig håller bra kvalitét.

Julklappstips #2 –
TonyMolys bästa hudvård & makeup från Korea

Tonymoly är kända för sina påhittiga och färgglada förpackningar som ser ut som t ex frukter, grönsaker och djur. Här kommer förslag på julklappar som kostar från 10kr/st med gratis frakt från Korea. Alla dessa produkter är populära storsäljare i Korea.

 1. TonyMoly I’m Real Mask Sheet
  Sheet masks från Tonymoly har jag tipsat om förut. Finns i en mängd dofter och ingredienser, t ex aloe vera, rött vin, granat äpple, citron, broccoli eller tomat mm. Tonymoly sheetmasks är billiga och prisvärda. Och vem vill inte ha ett mini spa hemma? Passar de flesta hudtyper. Köpt flerpack så blir det billigare styckpris.
  Ca 10-20kr/st med gratis frakt från Korea. 
 2. Tonymoly Mini Berry Lip Balm
  Hur söta är inte dessa? Finns som t ex körsbär, blåbär, persika, äpple & mini tomat. Produkten är vårdande lip balm med härlig doft, som ger färg på läpparna. Finns i flera olika nyanser och dofter. Tänk Bodyshop fast bättre, billigare och roligare.
  Från 40kr/st Med gratis frakt från Korea. 
 3. TonyMoly Fruit Hand Cream
  Vårdande handkräm i söt förpackning. Jag fortsätter på temat frukt. Vem vill inte ha en handkräm som doftar ljuvlig persika i en burk som ser ut som en persika? Finns som t ex äpple, persika, mandarin eller banan. Även en populär whitening variant som kommer i en söt panda
  (Tonymoly Panda’s Dream White Hand Cream)
  Från 30kr/st Med gratis frakt från Korea. 
 4. Tonymoly Petite Bunny Gloss Bar
  En söt populär bästsäljare i Korea. Som ett återfuktande läppbalsam med både skir färg och glans. Finns i en rad olika nyanser.
  Kostar ca 35-40kr/st med gratis frakt från Korea.

Vem skulle inte vilja en någon av dessa söta produkter från Tonymoly i julklapp? Även om förpackningarna liknar leksaker så håller Tonymoly en bra kvalité på sina produkter.
Trevlig helg alla!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »