Tips på bästa Koreanska cleansers skummande ansikts rengöring koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Tips på bästa Koreanska cleansers / skummande rengöring

Idag tittar vi närmare på 3 otroligt populära och omtyckta Koreanska cleansers, dvs skummande rengöring för ansiktet.

Rengöring är egentligen det allra viktigaste steget i en hudvårdsrutin, koreansk eller inte. För en smutsig hud med döda hudceller, tilltäppta porer och orenheter kan inte tillgodogöra sig hudvård på ett bra sätt tyvärr. Steg 1 i en hudvårdsrutin är därför en bra och effektiv men skonsam rengöring som passar din hudtyp.

Koreansk double cleansing

En koreansk rengöring sker ofta i 2 steg sk double cleansing. Det kan tyckas onödigt med 2 steg för rengöring, men det har sin förklaring. En vatten-baserad rengöring har nämligen svårt att helt få bort oljebaserade produkter som t ex foundation eller SPF. Själv så märkte jag stor skillnad på min hud när jag började med dubbel rengöring, och jag har fortsatt sedan dess. Koreansk double cleansing funkar i 2 enkla steg:

1. En oljebasesrad rengöring som tar bort oljebaserad smuts t ex foundation, överflödigt sebum och SPF.
2. En vattenbaserad rengöring som tar bort vattenbaserad smuts, t ex svett och andra orenheter.

Idag ska jag dela med mig av ett par väl valda Koreanska cleansers, närmare bestämt gammal hederlig skummande rengöring för ansiktet. Här kommer tips på några av de bästa och allra populäraste skummande rengöringsprodukterna från Korea. De är alla riktigt bra och prisvärda och rekommenderas varmt av mig. Här finns något för alla hudtyper, och det under 100kr/st. Otroligt billigt för den här kvalitén tycker jag.

Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam

Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam skummande rengöring från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam var den allra första skummande rengöringen jag köpte från Korea och den har följt mig i många år nu. Missha har t o m bytt ut förpackningen sen dess. Flera av mina vänner använder denna skummande rengöring och köper den om och om igen. Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam kommer i en gigantisk tub på hela 200ml! Otroligt koncentrerad och dryg produkt som räcker hur länge som helst. Fräsch uppfriskande marin “havs” doft. Skummar bra och passar de flesta hudtyper. En otroligt prisvärd och bra Koreansk rengöring utan tjafs! Kan dock kännas något för rengörande och ev strama på torr och känslig hud. Kostar runt 75kr med gratis frakt från Korea. Så värt!

Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam| Sök bästa pris

Innisfree Green Tea Cleansing Foam

Innisfree Green Tea Cleansing Foam skummande rengöring från Korea koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Innisfree Green Tea Cleansing Foam ingår i en av det Koreanska märket Innisfree’s mest sålda hudvårdslinjer of all time, nämligen Green Tea linjen med grönt te. Rik på aminosyror och mineraler som ger ny lyster och återfuktar huden. Krämig koncentrerad formula och mjukt härligt skum. Fräsch god doft. Otroligt prisvärd då denna rengöring kostar runt 75kr/150ml med gratis frakt från Korea. Tuben räcker i evigheter då produkten är dryg. Passar fet hud, kombinerad hud, acne benägen hud och känsliga hudtyper. Rengör skonsamt men effektivt. Om du testat och gillar Innisfree Green Tea linjen så är denna perfekt, så otroligt prisvärd.

Innisfree Green Tea Cleansing Foam| Sök bästa pris

Cosrx Good Morning Gel Cleanser

Cosrx Good Morning Gel Cleanser skummande rengöring acne problemhud koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Cosrx Good Morning Gel Cleanser är en holy grail för många och fungerar särskilt bra för acne benägen hud, problemhud och hud ur balans. Passar även känsliga hudtyper. Lågt PH 5 som gör huden glad. Ser ut som en genomskinlig gel. Frisk lite klinisk doft åt örter, barr, grönt te, tea tree och citrus? Jag tänker spontant på läkare och sjukhus. Cosrx Good Morning Gel Cleanser är skonsam mot huden men samtidigt effektiv. Passar i stort sätt alla hudtyper skulle jag säga. Min syster med acnebenägen känslig kombinerad hud bara älskar denna. Hon tycker den fungerar perfekt som uppfriskande mild morgon rengöring. Jag tycker den funkar bra både morgon och kväll trots att den heter “morning cleanser”. Kostar ca 85kr / 150ml med gratis frakt från Korea. Riktigt bra för dig med acne.

Cosrx Good Morning Gel Cleanser | Sök bästa pris

Använda skummande rengöring

Jag brukar ta en liten mängd produkt i handflatan, ungefär som en ärta. Sen tillsätter jag vatten och arbetar upp ett ordentligt skum i händerna innan jag applicerar produkten på ansiktet. Massera huden med skummet och skölj därefter ansiktet med ljummet vatten.

Skummande rengöring från Korea ansiktsrengöring Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Har ni några favoriter när det kommer till skummande rengöring från Korea? Dela gärna med er i kommentarerna

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »