Tips på bästa Koreansk makeup smink från Korea cushion foundation blush concealer K-beauty Blogg Sverige

Tips på grymt bra Koreansk makeup.

Idag delar jag med mig av mina personliga Koreanska makeup favoriter. Bästsäljare och billiga prisvärda produkter av hög kvalitet som rekommenderas varmt av mig.

Idag tänkte jag visa er ett par av mina Koreanska makeup favoriter som jag använder ofta. Några av dem har jag redan recenserat här i bloggen, och några kanske är nya för er? Många av dessa produkter är otroligt populära bästsäljare i Korea och “must-haves” för många. Jag hoppas att ni får lite sköna tips om ni är nyfikna på Koreansk makeup. Det bästa är att alla produkter är otroligt prisvärda och samtidigt håller en hög kvalitet enligt mig. Och några är dupes på high-end märken som t ex Benefit.

Mina koreanska makeup favoriter

Tips på bästa Koreansk makeup smink från Korea cushion foundation blush concealer K-beauty Blogg Sverige

En av de bästa Koreanska BB Creams jag någonsin testat är Skin79 BB Super+ Original Beblesh Balm. En “vaxig” rejäl BB Cream som ger bra täckning och jämn hud samtidigt som den har hudvårdande egenskaper och SPF. Läs hela min recension här. När det kommer till concealers så har jag 2 grymma favoriter som bara kostar runt 50kr /st, nämligen krämiga Skinfood Salmon Concealer som jag använder under ögonen för att ljusa upp hela området. Appliceras med fingret eller med pensel. Lätt till medeltäckning som inte framhäver rynkor eller torkar ut huden. Naturligt resultat. Kan ev. behöva setting powder. Den andra är The Saem Cover Perfection Tip Concealer. Är du ute efter full täckning så är det här concealern för dig. En krämig härlig formula som täcker över i stort sätt allting! Finns i olika nyanser och även färger för contouring. Klassisk svamp applicator.

Recension Innisfree No Sebum Mineral Powder setting powder från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Ett otroligt billigt och bra finmalet puder som jag verkligen rekommenderar är Innisfree No Sebum Mineral Powder. Fräschar upp och mattar ner huden på ett kick utan att kännas kakig. Dryg så lite produkt räcker långt. Perfekt att matta ner blanka områden under dagen och balanserar sebum / talg produktionen i huden. Kan dock ge flashbacks vid fotografering med blixt. Kika även på Innisfree No Sebum Blur Powder som döljer ojämnheter och har en uppljusande blur effekt, och inga flashbacks! Otroligt bra och prisvärda finmalda Koreanska puder för runt billiga 50kr/st. Rekommenderas varmt av mig! Om du är sugen på att testa en Koreansk cushion foundation så älskar jag Hera UV Mist Cushion Ultra Moisture särskilt framtagen för torr hud. Ger snabbt ett jämt och photoshoppat resultat med lyster. Finns även som original HERA UV Mist Cushion och Hera UV Mist Cushion Cover för full täckning. Dessa är dock high-end foundations och kostar uppåt 300kr, men då ingår en foundation + refill. Färgerna är väldigt ljusa vilket är bra att känna till. #13 Ivory är i ljusaste laget för mig, även på vintern. Läs min recension här.

Recension Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner ögonpenna från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Är du ute efter lättarbetade ögonpennor med hög pigmentering så är Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner helt perfekta. Krämig mjuk formula som glider på utan problem och som går att sudda. Torkar vattenfast och sitter hela dagen. Kommer i en rad härliga färger med olika finish. 60-90kr/st och så grymt bra! Bild ovan.

Recension Peripera Ink The Airy Velvet. lip tint från Korea koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

På läpparna så bara älskar jag läpp-produkter från det Koreanska märket Peripera. De håller alltid en hög kvalitet enligt mig. Peripera Peri’s Tint Water är en tint som sägs vara en dupe på Benefit Benetint. Ett färgat “vatten” som man kan ha både på läppar och kinder, och ger en skir och naturligt fräsch effekt. Kan byggas på för mer intensiv färg. En lip tint ni bara måste testa är Peripera Ink The Airy Velvet på bilden ovan. Helt seriöst så underbara och luftiga lip tints med en helt unik mousse formula och som torkar matt. Ger ett jämnt resultat med bra täckning som inte framhäver torrhet. Kommer i en rad härliga nyanser. Känns knappt alls på läpparna. Rekommenderas varmt av mig, och jag bara älskar färgen “Elf Light Rose”, en bärig nyans som passar de flesta. Se swatches ovan.

Recension Holika Holika Magic Pole Mascara från Korea volym långa böjda fransar Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige
Recension Tonymoly Panda's Dream Smudge Out Mascara Volume mascara från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

2 x riktigt bra Koreanska mascaror för bara 60-80kr/st! Om du gillar att ha full kontroll så är Holika Holika Magic Pole Mascara grymt bra. Borsten är väldigt speciell med en liten boll längst upp, så detta är inte en snabb mascara för dig som har bråttom, men perfekt för dig som gillar precision. Går utmärkt att bygga upp i flera lager och ger otroligt fina, separerade och långa fransar som håller böjen. Naturlig look eller false lash effekt och du slipper klumpar och kladd. 2-3 lager mascara ger en effekt liknande lösögonfransar! En annan grym Koreansk mascara som jag bara älskar är Tonymoly Panda’s Dream Smudge Out Mascara Volume med en mer traditionell borste. Går att bygga upp och formulan torkar liksom lite gummi-aktig och smular inte. Ger otroligt långa härliga fransar med volym. Håller formen och böjen riktigt bra hela dagen. Finns i 2 varianter, #01 Volume (rak borste) och #02 Long Lash (böjd borste), jag använder #01 Volume.

Skin79 BB Super+ Original Beblesh Balm | Bästa pris på Ebay
Skinfood Salmon Concealer | Bästa pris på Ebay
Hera UV Mist Cushion Ultra Moisture | Bästa pris på Ebay
Holika Holika Magic Pole Mascara | Bästa pris på Ebay
Tonymoly Panda’s Dream Smudge Out Mascara| Bästa pris på Ebay ➥
Innisfree No Sebum Mineral Powder | Bästa pris på Ebay
Innisfree No Sebum Blur Powder | Bästa pris på Ebay ➥
The Saem Cover Perfection Tip Concealer | Bästa pris på Ebay
Peripera Peri’s Tint Water | Bästa pris på Ebay
Peripera Ink The Airy Velvet | Bästa pris på Ebay
Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner | Bästa pris på Ebay

Vilka är era bästa makeup favoriter från Korea. Dela gärna med er i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »