Top 4 sämsta koreanska produkter. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Mina topp 4 “sämsta koreanska produkter”. Kommer inte att köpa igen!

Jag fick en liten utmaning av en läsare som heter @lkandlife på Instagram. Att skriva i bloggen om koreanska produkter som jag inte gillar! Här är resultatet.

Den här utmaningen “mina sämsta koreanska produkter” var svårare än väntat eftersom 99.9% av allt koreanskt jag hittills testat är bra, jättebra eller grymt bra! Men jag ger utmaningen ett försök och bjuder på 4 produkter som inte riktigt har fungerat perfekt för mig av olika anledningar.

Topp 4 “sämsta produkter”. Kommer inte att köpa igen!

OST Vitamin C20 serum
Det här var den första och egentligen hittills enda koreanska hudvårdsprodukten som bara inte fungerade för min hud. (Jag kan ha tagit för mycket) OST Vitamin C20 serum är väldigt koncentrerad och verksam och har fungerat utmärkt på min systers acne och acne ärr, en riktigt grym produkt på många sätt. Max 2-3 droppar räcker. På min torra hud funkade den bara inte. Min hud blev varm och stram och jag var tvungen att sluta efter bara ett par veckor, läs varför här. Produkten fick därför bara 3.5/5 när jag testade de första veckorna. Hela min recension och mer information om OST vitamin C20 serum här.

Missha The Style Nail Polish Remover, Sweet
OK nu kanske koreanerna är bäst på hudvård jag vet, men Missha The Style Nail Polish Remover Sweet var inte riktigt så bra som jag hoppats på. Det är en helt OK nagellacks remover som gör jobbet. Men den är inte bättre än något du kan köpa på närmsta ÖB. Ett litet plus är det billiga priset och den söta goda doften efteråt, men det är också allt. Missha The Style Nail Polish Remover, Sweet fick betyget 3/5 i min recension här.

Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1
Det är kanske förvånande att denna koreanska toner hamnade på listan, inte för att det är en dålig produkt, utan för att den är otroligt verksam mot porer. Man ska vara lite försiktig. Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1 är en av Koreas mest kända och populäraste toners som behandlar porer. Hyllad och älskad av många. Men den här tonern funkar absolut inte på känslig hud. Om du har det minsta känslig hud så kan Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1 vara uttorkande och ge dig breakouts och finnar (jag har sett det på 3 olika personer i min närhet). De porsammandragande egenskaperna funkar inte alls på känslig hud. Med det sagt så är detat grymt effektiv och djuprengörande toner som behandlar porer vilket ändå resulterade i höga betyg 4.7/5 i min recension här.

Holika Holika Healing Nails Strengthener
Jag köpte den här produkten för att få ordning på mina mjuka och sköra naglar som lätt delar sig. Holika Holika Healing Nails Strengthener är en helt vanlig nagelförstärkare. Naglarna blir blanka och Holika Holika Healing Nails Strengthener skyddar väl en del. Men det är ingen wow-effekt utan något man kan förvänta sig av budgetmärken som t ex Depend eller Isadora. Med tanke på det billiga priset 3 euro så är det en helt OK produkt, men den har blivit liggande i lådan knappt använd, så därför hamnar den bland mina “sämsta produkter” här idag. Den fick betyget 3.5/5 av mig. Läs min recension på Holika Holika Healing Nails Strengthener här.

Har du testat några Koreanska produkter som var dåliga eller som du inte alls gillar, kommentera gärna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

4 reaktioner till “Mina topp 4 “sämsta koreanska produkter”. Kommer inte att köpa igen!”

 1. Tack för att ni antog utmaningen!
  Lite förvånad över att tonern hamnade på listan här. Jag var på väg att beställa men jag avvaktar nu. Min hud är på väg att bli mindre känslig så det är fel tajming med den då. Håller med om smink och skönhetsprodukter, där har dem inte riktigt lyckats med.. Jag skrev på Instagram vilken produkt som jag absolut inte kommer att köpa igen 🙂

  1. Det är bara kul med utmaningar! Tack för tipset om “produkter jag ogillar”. Tonern Etude House Pore Freshner är jättebra och rengör verkkligen på djupet men undvik den om du har torr, känslig hud. Jag har förstått att känslig hud och por-sammandragande produkter inte riktigt funkar. Och tack för att du delade en av dina “sämsta produkter”, jag blev jätteförvånad för jag älskade den Sulwhasoo krämen. Du kanske skulle föredra en lättare gelkräm? T ex Mizon All In One Snail Repair Cream eller Etude House Moistfull Collagen Cream. Laneige Water Bank Gel Cream är oxå grymt återfuktande utan att vara fet, men lite dyrare.

   1. Jo jag testade också Moistful Collagen Cream, Laneige Perfect Renew Cream (ögonkrämen är awesome!!) och COSRX PHA Moisture Renewal Power Cream. Blir oljig av alla….. Har emulsions liggandes, men med min nuvarande fungerande hudvårdsrutin så kommer jag troligtvis inte testa dem i snar framtid. Förresten, ni får göra del 2 med ytterligare 4-5 produkter till när det är möjligt 🙂 🙂 🙂

    1. Å ok, du kanske är torr inuti huden fast du har mycket sebum produktion? Just gelkrämer har mina vänner vart nöjda med som har fetare hudtyper, det är så olika det där! Ja men absolut, ska jag göra fler poster med produkter som inte funkar! Ha en fin dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »