Finnar? Bästa koreanska hudvård mot acne & finnar, pimple patch & spot treatment Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Finnar? Bästa koreanska hudvård mot acne, sk pimple patch & spot treatment

Har du finnar, acne och problem hud? Här kommer Koreas populäraste och bästa hudvårds produkter som punktbehandlar finnar & acne. Bästa koreanska produkterna inom pimple patch & spot treatment.

Jag började titta lite på koreanska anti pimple patch & spot treatments för finnar och acne. Ja, men du vet om man får en röd finne precis kvällen innan en date så kanske man får panik börjar klämma. Åsså står man där på morgonen med en varig böld för att man inte kunde hålla fingrarna i styr. Klassiker.

Sen jag började med Koreansk hudvård så har jag typ aldrig några finnar i ansiktet, men däremot ibland på axeln, ryggen eller bröstet. Så jag tänkte prova en sån där patch / klisterlapp man sätter på. Jag är nämligen en sån som inte kan hålla fingrarna i styr… Tror även att min syster med ung kombinerad hud skulle ha nytta av dessa.

Koreas bästa hudvård
mot finnar & acne

Jag har gjort lite research på spot treatments och pimple patches från Korea. Och dessa produkter är bäst och populärast i Korea mot finnar. De små rondellerna placeras på finnen, och läker ut inflammerade finnar snabbt och effektivt. Hindrar även bakterier från smutsiga fingrar. Här är top 4 från olika koreanska märken:

  • MISSHA Speedy Solution Anti Trouble Patch
  • COSRX Acne Pimple Master Patch
  • Thefaceshop Clean Face Spot Clear Intensive Patch
  • Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Spot Patch

COSRX Acne Pimple Master Patch och MISSHA Speedy Solution Anti Trouble Patch finns med på Sokoglams hemsida. Dessa är kanske de bästa av de bästa när det kommer till spot treatment på finnar och acne?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »