Bästa koreanska ögonbrynspennor från Korea etude house missha pony effect Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Bästa koreanska ögonbrynspennor x 3!

Nu ska vi prata ögonbryn och Koreanska ögonbrynspennor i K-beauty Blogg. Jag har testat ett par olika som jag ska berätta mer om idag…

Ögonbryn har varit i fokus länge nu och trenden bara fortsätter. Därför tänkte jag tipsa om ett par riktigt prisvärda och trevliga Koreanska ögonbrynspennor idag. Jag föredrar själv ögonbrynspennor framför skuggor och pomades då man får bra precision och naturliga bryn utan kladd med en penna. Om jag vill framhäva formen på brynen ytterligare så lägger jag till en färgad eller genomskinlig bryngelé eller brow gel. Här kommer tips på 3 grymma ögonbrynspennor från Korea som jag testat under 2019. Allt från budget till lyx!

Etude House Drawing Eye Brow Pencil

Etude House Drawing Eye Brow Pencil ögonbrynspenna från Korea koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

En solklar favorit och jag är redan inne på min andra Etude House Drawing Eye Brow Pencil. Detta är en skruvpenna med spole i ena änden. Själva pennan är trekantig och hålls därför alltid skarp på minst en kant. Jag använder färgen #02 Gray Brown och det är verkligen den perfekta gråbruna nyansen för ljusblonda, mellanblonda och mörkblonda bryn. Pennan är torr och ganska hård men samtidigt lite vaxig. Den fastar bra både mot huden och på hårstråna utan kladd. Etude House Drawing Eye Brow Pencil är lätt att jobba med och går snabbt när man väl fått in snitsen med den trekantiga udden. Brynen håller färgen hela dagen. Att jag köpte den för typ 20kr är ju helt otroligt för den här kvalitén tycker jag. Visst, förpackningen och höljet känns absolut plastig och det är inte fråga om någon high-end produkt. Men själva pennan fungerar verkligen. Jag älskar denna, mycket p g a formulan och den perfekta nyansen #02 Gray Brown. Kommer i 7 olika nyanser.
Sök bästa pris på Ebay ➥

Missha Perfect Eye Brow Styler

Missha Perfect Eye Brow Styler ögonbrynspenna från Korea koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Missha Perfect Eye Brow Styler är ännu en koreansk ögonbrynspenna som är triangelformad till riktigt billigt pris. Pennan skruvas upp och det finns en spole i ena änden. Fin design och inga konstigheter. Ögonbrynspennan behöver aldrig vässas utan hålls alltid skarp pga triangelformen. Det går att rita både tunna och lite tjockare sträck med denna penna. Bra precision. Jag tror jag köpte den för ca 35kr med gratis frakt från Korea, så helt klart en prisvärd ögonbrynspenna. Jag upplever Missha perfect eye brow styler som något lite hårdare i konsistensen än Etude House Drawing Eye Brow Pencil. Om du vill ha en ögonbrynspenna som ger ett mjukt och naturligt resultat som man sakta bygger upp, då är Missha Perfect Eye Brow Styler perfekt. Inget kladd och bra precision, dessutom billig. Kommer i 6 olika nyanser.
Sök bästa pris på Ebay ➥

Pony Effect Sharping Brow Definer

Pony Effect Sharping Brow Definer ögonbrynspenna från Korea koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Om du är ute efter lyxvarianten av Koreanska ögonbrynspennor så missa inte Pony Effect Sharping Brow Definer. Vi snackar samma kvalitet som Anastasia Beverly Hills Brow Wiz fast till billigare pris. Pony Effect Sharping Brow Definer kommer i en lyxig svart förpackning med guld detaljer. Pennan har en fin ögonbrynsborste i ena ändan och en otroligt slimmad och tunn tip för perfekt kontroll och precision. Pennan vrids enkelt upp och behövar aldrig vässas. Lättarbetat formula som glider på brynen och huden utan problem. Bra pigmentering som man lätt bygger upp till önskat resultat. Helt klart den dyraste ögonbrynspennan av mina tips, men också den lyxigaste med allra bäst precision. Min syster älskade denna och tyckte att formulan var lättarbetat med perfekt kontroll pga den fina tippen. Om du letar efter en lyxig ögonbrynspenna med slimmad tunn tip, då är Pony Effect Sharping Brow Definer helt perfekt. Kommer i 5 olika nyanser och kostar från 150kr.
Sök bästa pris på Ebay ➥

Att forma och fylla i ögonbrynen ramar in ögonen och gör stor skillnad för ansiktet, håller ni med?

Bästa koreanska ögonbrynspennor från Korea etude house missha pony effect Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Ovan har jag använt ögonbrynspennan Etude House Drawing Eye Brow Pencil i färgen #02 Gray brown.

Har du testat någon grym ögonbrynspenna från Korea som du vill tipsa om? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »