Tonymoly Magic Food Banana sleeping mask hand cream lip balm Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Bäst från Tonymoly Magic Food Banana hudvårds linje!

Tonymoly Magic Food Banana linjen är en omtyckt, populär och bästsäljande Koreansk linje både i Korea och i Europa.

Spana in Tonymoly Magic Food Banana linjen. Men hur söta är inte dessa banan produkter jag dör! Man kan verkligen inte sticka under stol med att Tonymoly Magic Food Banana linjen är fullkomligt oemotståndlig. Och den ljuvliga söta banan doften är helt underbar, jag älskar. I linjen ingår bl a hand milk, lip balm, sleeping mask, peeling cream och cleanser. Men är produkterna verkligen bra? Fungerar dem? Är de värda att köpa eller är detta bara en kul Koreansk grej? Idag berättar jag mer om 3 välkända och omåttligt populära produkter ur Tonymoly Magic Food Banana linjen nämligen sleeping pack, hand milk och lip balm!

Produkterna i Tonymoly Magic Food Banana linjen är alla tjocka, krämiga och djupvårdande. Och doften av banan är ljuvlig.

Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk

Recension Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk handkräm från Korea banan Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk var den produkt jag blev minst imponerad av ur Tonymoly Banan linjen. För det första så skulle jag inte kalla produkten för hand milk, snarare en rik handkräm / hand cream. Konsistensen är koncentrerad, tjock, smörjande och krämig, ja nästan lite fet. För det andra så var konsistensen typ lite “grynig” och inte slät och len som förväntat. Det är oklart varför produkten ser ut så? Med det sagt så har Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk en helt underbar doft åt banan milkshake. Produkten smörjer in händerna riktigt bra, och huden blir direkt mjuk och smidig. Produkten är något lite “fet” och ordentligt tjock, men har samtidigt god absorption enligt mig. Händerna lämnas mjuka och insmorda men utan att vara kladdiga. Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk passar främst dig som har torra händer och behöver något smörjande. Men förvänta dig inte någon lätt hand milk som namnet kanske antyder. Det är en fin och rolig produkt som absolut fungerar, men jag hade önskat en mer jämn konsistens. Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk kostar ca 50kr med gratis frakt från Korea och det får ändå betraktas som väldigt billigt och prisvärt tycker jag.

Sök bästa pris Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk ➥

Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack

Recension Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack närande återfuktande sovmask Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack är en underbar sovmask på många sätt. En solklar favorit ur banan linjen tycker jag. Produkten är härligt tjock, krämig och rik. Doften av söta bananer är underbar. Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack verkligen smörjer, mjukgör och återfuktar huden och verkar djupt närande medan du sover. Applicera produkten sist i hudvårdsrutinen till kvällen och låt verka över natten. Huden blir direkt insmord, mjuk och smidig. Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack var den produkt från Tonymoly Banana linjen som jag tyckte allra mest om. Jag förstår verkligen att sovmasken är en Koreansk storsäljare och älskad av många. Huden blir verkligen närd på djupet på ett omfamnande och mjukt sätt. Rekommenderas främst för normal till torr hud då produkten är ordentligt rik, tjock och krämig. Använd en mindre mängd produkt om du har normal eller kombinerad hud. Riktigt grym för torr, jättetorr och flagig ruff hud som behöver smörjas in! Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack kostar ca 80kr / 80ml med gratis frakt från Korea, och väl värd att köpa enligt mig!

Sök bästa pris Tonymoly Magic Food Banana Sleeping pack ➥

Tonymoly Magic Food Banana Lip Balm

Recension Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Banana Fruit läpp balsam Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Sötare lip balm får man leta efter, håller ni med?! Tonymoly Magic Food Banana Lip Balm ser ut som en mini-banan med en ögla i ena änden. Fäst den på väskan, jackan eller nycklarna som en liten “maskot” och alltid smidig till hands. Tonymoly Magic Food Banana Lip Balm är en rejäl och fet smörjande lipbalm för riktigt torra läppar. Konsistensen liknar ungefär tjock koncentrerad vaselin. Produkten är ganska fast och vit, lite “genomskinlig”. Känslan på läpparna är ordentligt smörjande och fet. Jag gillar Tonymoly Magic Food Banana Lip Balm skarpt. Det är en rejäl och bra lip balm som verkligen hjälper torra läppar. Och den smidiga kläm tuben ger perfekt applicering utan att man behöver kladda med fingrarna. Den söta banan doften är dessutom helt underbar. Tonymoly Magic Food Banana Lip Balm kostar ca 60kr / 7gr med gratis frakt från Korea. Otroligt billigt och prisvärt enligt mig, och absolut värt att köpa produkten. Jag har gärna denna med mig i väskan!

Sök bästa pris Tonymoly Magic Food Banana Lip Balm ➥

Tonymoly Magic Food Banana sleeping mask hand cream lip balm Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Har ni testat några produkter ur Tonymoly Magic Food Banana linjen? Vad tyckte ni? Hittat några favoriter? Tipsa gärna i kommentarerna nedan.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »