Bästa Koreansk hudvård mot förstorade porer pormaskar fet hud acne K-beauty Blogg Sverige

13 bästa Koreanska produkter mot förstorade porer

Idag ska vi titta närmare på Koreansk hudvård som är särskilt anpassad för att minska förstorade porer, pormaskar och sebum.

Som ni säkert vet så eftersträvar koreanerna en slät porslins-lik hud utan synliga porer. Det är egentligen deras besatthet av en perfekt hud som gjort att den koreanska skönhetsindustrin håller så otroligt hög kvalitet och är trendsättande i Europa och hela världen. Och idag tänkte jag berätta mer om ett gäng härliga Koreanska hudvårds produkter som riktar in sig på just förstorade porer samt mina personliga tips till er läsare. Vi pratar djup rengöring, hudvård för varje dag, quick fix och porminimerande produkter. Om du lider av förstorade porer, eller om din hud åldras vilket betyder att porerna ofta blir mer framträdande och förlorar sin elasticitet. Då är dessa produkter för dig! Och det bästa av allt, priserna ligger endast mellan 5 och 150kr/st. Billig och prisvärd hudvård med andra ord.

Jag vill börja med att säga att man inte kan ta bort porer. De fyller sin funktion i huden och vi har alla olika anlag för hur våra porer ser ut och balanserar talgproduktionen. Med åldern tappar huden och även porerna sin elasticitet och blir därmed ofta större och mer framträdande. Även ung hud, särskilt i tonåren och 20-års åldern kan ofta lida av förstorade porer, tilltäppta porer och pormaskar, ofta kan detta vara hormonellt och svårt att få bukt med. Vi kan alltså inte ta bort porerna, men vi kan hålla huden och porerna rena och elastiska i balans, vilket ger huden de bästa förutsättningarna och en porminimerande effekt. Dvs att porerna blir mindre framträdande. Här kommer tips på bra Koreansk hudvård som riktar in sig just på förstorade porer, pormaskar och sebum.

Bästa Koreansk hudvård mot förstorade porer pormaskar fet hud acne K-beauty Blogg Sverige

13 Koreanska produkter mot förstorade porer

First impression recension Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam skummande rengöring från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam
En mild och fräsh daglig rengöring som skummar bra. Produkten är särskilt framtagen mot förstorade porer och sebum. Passar de flesta hudtyper. Priset ligger från 75kr.
Sök bästa pris ➥

FIRST IMPRESSION: REcension Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1 Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Etude House Pore Freshner
En koncentrerad 10 i 1 lösning mot porer. Ett otroligt effektivt och djupt rengörande ansiktsvatten som verkligen får bort orenheter, svarta pormaskar och tilltäppta porer. Kan med fördel användas för att punktbehandla drabbade områden. Kostar ca 100kr.
Sök bästa pris ➥

Secret Key Witch-Hazel Pore Clear Toner ansiktsvatten porer pormaskar koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Secret Key Witch-Hazel Pore Clear Toner
Med trollhassel och botansiska extrakt lugnar denna toner huden samtidigt som den har en porminimerande effekt och sebum kontroll. Kostar ca 100kr.
Sök bästa pris ➥

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule snigel serum från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule
Ett otroligt milt och lätt serum med 80% snigel sekret filtrat som läker och balanserar huden. God absorption och täpper inte igen porerna. Passar alla hudtyper inklusive känslig hud. Kostar ca 150kr.
Sök bästa pris ➥

Elizavecca Hell Pore Control Hyaluronic Acid Facial Serum porer pormaskar hyaluronsyra Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Elizavecca Hell Pore Control Hyaluronic Acid Facial Serum
Ett lätt, glatt och fuktigt hyaluron serum som både återfuktar huden och jobbar mot förstorade porer. Otroligt prisvärt och innehåller hela 97% hyaluronsyra. Ingen doft. Ca 80kr.
Sök bästa pris ➥

Recension Cosrx Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion ansiktskräm acne problemhud känslig hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

COSRX Oil Free Ultra Moisturizing Lotion
En fräsch och uppfriskande återfuktare som är packad med hela 70% björksav. Lotionen lugnar både rödhet, acne och känslig hud. Olje-fri formula som inte täpper igen porerna. Mintig doft. Kostar från 125kr.
Sök bästa pris ➥

Mizon Black Snail All-in-One Cream snigelkräm från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Mizon Black Snail All In One Cream
En otroligt mild ansiktskräm som reparerar, återställer, balanserar och läker huden. God absorption och innehåller hela 90% snigel sekret filtrat. Ideal mot förstorade porer och pormaskar. Även för känslig hud. Ingen doft och kostar från 150kr.
Sök bästa pris ➥

First impression recension Skinfood Egg White Pore Hot Steam Pack lermask skrubb från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Skinfood Egg White Pore Hot Steam Pack
En värmande skrubmask med otroligt finmalda korn som verkligen rengör huden på djupet. Speciellt framtagen för porer, pormaskar och sebum kontroll. Lämnar huden ordentligt ren och silkeslen. Kan vara lite svår att få tag på. Ca 100kr.
Sök bästa pris ➥

Skinfood Black Sugar Strawberry Mask ansikts skrubb mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Skinfood Black Sugar Strawberry Mask
En sockebaserad skrubb med jordgubbs frön som ger ordentligt med riv och djup exfoliering. Rengör huden på djupet och doftar ljuvligt av härliga jordgubbar. Kostar ca 90kr.
Sök bästa pris ➥

Skinfood Egg White Pore Mask ansiktsmask lermask förstorade porer pormaskar Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Skinfood Egg White Pore Mask
En otroligt mjuk och len ansiktsmask som glider på huden som en smäck. Jobbar mot förstorade porer och framför allt tilltäppta porer och överflödiga oljor. En mild mask utan riv som rengör huden på djupet. God doft och kostar ca 90kr.
Sök bästa pris ➥

Innisfree Color Clay Mask Purifying djuprengörande ansiktsmask lermask porer sebum K-beauty Blogg Sverige

Innisfree Color Clay Mask Purifying
En klassisk lermask i smidig tub som rengör porerna och balanserar sebum nivån. Innehåller renande jeju vulkanisk lera. Ansiktsmasken går från lermask till en skummande rengöring när man tillsätter vatten. Kostar runt 70kr men finns ofta till ännu billigare pris.
Sök bästa pris ➥

Köpa Tonymoly Egg Pore Nose Pack Package nose strip pormaskar blackheads från Korea Koreansk hudvård K-beauty webshop

Tonymoly Egg Pore Nose Pack
En quick fix för att få bort pormaskar och blackheads från näsan. Produkten fastnar som ett klistermärke och drar bort orenheter och pormaskar. En av de billigaste och mest effektiva pore strips jag testat hittills. 7st strips kostar från ca 40kr.
Sök bästa pris ➥

Etude House 0.2 Therapy Air Mask Hyaluronic Acid bästa sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beatuy Blogg Sverige

Etude House 0.2 Therapy Air Mask Hyaluronic Acid
En otroligt fräsch och uppfriskande sheet mask som passar alla hudtyper. Packad med hyaluronsyra och verkar djupt återfuktande utan att masken känns tung eller kladdig. Använd 1-2ggr i veckan för en extra fukt boost. Från 10kr/st när man köper flerpack.
Sök bästa pris ➥

Satsa på ordentlig rengöring och fukt, fukt fukt! Det är mitt bästa tips för en balanserad frisk hud.

Hud som är ur balans?
Yttorr, acne, för mycket talg?

Om du lider av hud som är ur balans, t ex hud som ibland känns torr och stramar fast den blir blank och fet. Om du är yttorr utan att egentligen ha torr hud. Om du känner att din hud producerar alldeles för mycket talg. Då vill jag tipsa om bra daglig rengöring med både rengöringsolja + skummande rengöring, djuprengörande ansiktsmasker och skrubbar, men framför allt: FUKT FUKT FUKT! Om du t ex har acne benägen hud med tilltäppta porer som ofta känns fet och blank, så kan det faktiskt vara så att din hud försöker kompensera för brist på fukt. I detta fallet är det vanligt att man istället för att återfukta huden på djupet, istället börjar använda uttorkande produkter som bara gör problemet värre. Uttokad hud producerar mer talg som leder till ännu mer igentäppta porer och finnar. Förstår ni var jag försöker komma? För att hålla porerna och huden i balans så satsa på bra rengöring och mycket fukt oavsett hudtyp.

Bästa Koreansk hudvård mot förstorade porer pormaskar fet hud acne K-beauty Blogg Sverige

Har du några bra tips på Koreanska produkter som gett resultat på förstorade porer? Tipsa gärna i kommentarerna nedan.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »