Före och efter bild. Min rynka är borta! WTF? Koreansk hudvård. K-beauty Sverige

Före och efter bild. Min rynka är borta! Koreansk hudvård.

Min rynka är borta? WTF? Jag kan inte tro att det är sant?

Jag märkte det igår kväll och trodde inte det var sant, men nu dagen efter är rynkan fortfarande borta! Det var det sjukaste jag sett! WOW! Jag är 38 år och har bra hud, men är absolut inte perfekt. Efter att ha hållit på med koreansk hudvård i ett par månader så har jag känt att huden är extra jämn, fräsch, återfuktad och mjuk. Men att den rynka jag irriterat mig mest på skulle försvinna helt? Det trodde jag verkligen aldrig! Här kommer beviset, före och efter bilder, den nakna sanningen.

OBS! Jag kan inte garantera några resultat, utan bara dela med mig av min egna erfarenheter av Koreansk hudvård. Läs mer om min nuvarande koreanska hudvårdsrutin här.

Det var en sån irriterande rynka på ögonlocket ni vet som var i vägen när man skulle sminka sig. Huden åkte fram och tillbaka som en skrynklig matta när man skulle sminka sig och ögonskuggan blev typ randig. Inte OK!

Kan vara så att jag var snustorr som ett russin innan jag började med Koreansk hudvård, och det är så här som min hud egentligen ska se ut, återfuktad och smidig. Well, bättre sent än aldrig!?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »