Min Kompis resultat av Koreansk hudvård. Före & Efter bilder. Rynkor och fina linjer. K-beauty Sverige

Min Kompis resultat av Koreansk hudvård. Före & Efter bilder.

Min kompis provade ju Koreansk hudvård här om dagen, och här kommer några före och efter bilder.

Min kompis är 30 år och har normal bra hud, bara något lite torr. Dagen efter att hon provat en Koreansk hudvårdsrutin för första gången, så skickade hon dessa bilder till mig. Hon sa att hennes rynka i pannan blivit mindre. Jag trodde hon skojade! Fick även meddelandet ”Asså ögonkrämen var sjuk! Jag fick mindre rynkor! Såg det i spegeln hemma nu!”.

Min kompis fick med sig en sample av koreanska snigelkrämen Mizon All In One Snail Repair Cream hem. Jag ville att hon skulle prova krämen innan vi beställer en full size från Korea. Min kompis ville ha en lättare ansiktskräm som absorberas bra. Hon säger att hennes rynka i pannan blev mindre på typ 1 dag. Jag vet att fotona inte är av bästa kvalité för hon tog med mobilen i dåligt ljus. Men jag ville ändå visa er. Bilderna är tagna på kvällen och nästa morgon. Nu ska vi beställa snigelkräm från Korea, det är ett som är säkert!

Jag vet inte om det är ljuset men huden ser verkligen slätare ut och rynkan i pannan är mindre. Min kompis var nöjd med att testa koreansk hudvård minst sagt!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »