Före efter bilder koreansk hudvård kombinerad acne benägen hud k-beauty Sverige

Min systers hud kombinerad acne benägen hud före och efter Koreansk hudvård

Här kommer en liten update på min syster, ni vet hon med ung acne benägen kombinerad hud. Hon använder bara Koreansk hudvård nu för tiden, och se hennes fina resultat.

Har ni sett vilka före och efter bilder! Min syster har fått helt fantastiska resultat på sin hud med hjälp av hudvård från Korea. Här är lite kommentarer från min syster efter ett par månader med Koreansk hudvård. Hon säger: ”Mamma gav mig komplimanger för min hy igår och undrade vad jag gjort! Weeeee”. Jag visade min kollega före och efter bilder på mig och hon sa till mig att “Om jag såg dig på stan nu så skulle jag tycka att du har jätte-fin hud”. Jag har ALDRIG fått komplimanger för min hud förut, alltid klassats som finnig och oren hud känns det som. Det är jätteroligt. Min acne har försvunnit och även mina gropiga acne ärr. Läs mer om min systers koreanska hudvårdsrutin och vilka produkter hon använder här.

Jag är bara så glad för min syster. Tänk att äntligen slippa oroa sig för acne eller break outs. Underbart!

Kombinerad acne benägen hud efter Koreansk hudvård k-beauty Sverige

Fick precis en bild på Facebook av min syster som provar en koreansk sheet mask för första gången. Närmare bestämt TonyMoly I’m Real Mask Sheet Aloe Vera som hon älskade. Hon och hennes kille gick all in och körde Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask och sheet masks igår! Så kul att även han vågar haka på. Med tanke på att båda ser ganska glada ut så får jag gissa att de gillar koreansk hudvård 🙂

Hennes kille sa att han tyckte Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask och sheet masken kändes bra och att hyn blev len och slät efteråt. Jättekul att även han vågar prova Koreansk hudvård.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

4 reaktioner till “Min systers hud kombinerad acne benägen hud före och efter Koreansk hudvård”

  1. Hej! Jag håller på med ett skolarbete och undrar om jag får använda de här före och efter bilderna i mitt arbete. Det är endast min lärare som kommer se!

    Svara gärna via mail 🙂

    Mvh
    Laila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »