Före och Efter bilder Ung kombinerad hud 20 år. Koreansk hudvård efter 1 vecka. Acne, problem hud, K-beauty Sverige

Före & Efter bilder: Ung kombinerad hud 20+ Koreansk hudvård efter 1 vecka!

Min syster har typisk ung kombinerad hud med acne, finnar och förstorade porer. Här är före och efter bilder när hon enbart använt OST Vitamin C20 Serum från Korea i 1 vecka!

Nu har min syster kommit igång med sin Koreanska hudvårdsrutin. Här kommer före och efter bilder efter en enda veckas användning av enbart det koreanska C-vitamin serumet OST Vitamin C20 Serum!
Läs mer om OST Vitamin C20 Serum här.

Syster ung kombinerad hud, acne, finnar & förstorade porer

Före och efter bilderna visar resultat efter endast 1 veckas användning av OST Vitamin C20 Serum från Korea. Så här säger min syster efter första veckan:

OST Vitamin C20 Serum från Korea är det ENDA jag lagt till i min “normala hudvårdsrutin” med ansiktstvätt och ansiktskräm. Jag har märkt att min hy känns slätare när jag vaknar och att den inte är lika röd och irriterad efter tvätt som den brukar vara.
Finnarna jag hade i käkpartiet blev “klämmogna” 2 dagar efter jag började med serumet. När jag klämt allt (vet att man inte ska, men kunde inte hejda mig) och lagt på OST Vitamin C20 Serum igen så blev dom till skorpor som nu håller på att trilla av med jämna mellanrum!

Koreanska serumet OST Vitamin C20 Serum känns behagligt att använda, det är kallt (eftersom det står i kylen) och lite slajmigt! Det får mig att lukta “smutsig peng” av någon anledning? Tror det kan vara blandningen av det och min ansiktskräm från Make Up Store, att dofterna inte matchar?
Jag vet inte, men jag är så nöjd med resultatet efter en vecka!

Om du vill läsa mer om min syster med ung kombinerad hud 20+ och vad hon använder för koreanska hudvårdsprodukter, använd den här taggen:
Syster ung kombinerad hud 20+

Jag måste säga att jag är imponerad över resultatet! Man ser faktiskt skillnad efter bara 1 vecka! Huden är jämnare, mindre finnar och lite mindre porer.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »