Före & efter bilder. Resultat på acne & problemhud efter 1 månad med Koreansk hudvård. K-beauty Sverige

Före & efter bilder. Resultat på acne & problemhud efter 1 månad med Koreansk hudvård

Här kommer fler foton på min systers hud. Detta är före och efter bilder på acne & problemhud efter 1 månad med Koreansk hudvård. Inga dåliga resultat va!?

Ni kanske minns att jag visade före och efter bilder på min systers hud för ett tag sedan? Fotona visade vilka resultat hon fått på huden av koreansk hudvård redan efter 1 vecka! Hennes finnar och acne började läkas ut efter att ha testat koreanska serumet OST Vitamin C20 Serum. Läs mer om hennes första resultat här.

Här kommer en uppdatering och nya före och efter bilder på min systers hud efter 1 månad med koreansk hudvård. Hennes hud har blivit ännu bättre! Man tror knappt att det är sant. Här är alla de koreanska hudvårds produkterna i hennes nuvarande hudvårdsrutin för den som är nyfiken.

Resultat på acne & problemhud efter 1 månad med Koreansk hudvård

Jag fick just ett mail av min syster. Kolla hennes respons, hon skriver:
Här kommer fler bilder på mitt fejs! Jag har under denna vecka inte kunnat använda C-vitamin då jag glömde den hemma och jag bodde hos mamma. Men veckan innan använde jag ansiktsvattnet (Missha Time Revolution The First Treatment Essence) och rengöring (Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam) + C-vitamin (OST Vitamin C20 Serum) varannan/var tredje kväll. Doften på OST Vitamin C20 Serum är fortfarande som en smutsig peng och jag gillar inte att mina händer luktar så på jobbet. Känns inte så fräscht. Ansiktsvatten är grymt! Haft mest problem med finnar och acne på käkpartiet som vanligt, men efter någon dag med ansiktsvattnet så försvann nästan allt på höger sida. På vänster sida kom en finne som jag va tvungen att klämma på kvällen innan jag satte på ansiktsvattnet och sen la mig. På morgonen hade finnen lagt sig ordentligt och nu finns knappt något kvar där heller! 🙂
Jag är supernöjd!

Här kan du läsa mer om min syster med ung kombinerad hud 20+ och hur det går när hon provar Koreansk hudvård. Hon har ung, kombinerad hud, med torra och feta partier och en del acne & finnar, eller ja, hade kanske man ska säga!

Min syster är supernöjd över att testa Koreansk hudvård! Och det förstår jag verkligen, kolla hennes otroliga resultat på acne och finnar under bara 1 månad!

Ej sponsrat. Alla resultat och upplevelser vi skriver om här i bloggen är personliga och helt autentiska.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »