Min nuvarande Koreanska hudvårdsrutin återfuktande hudvård från Korea favoriter K-beauty Blogg Sverige

Gott nytt 2020! Här är min Koreanska hudvårdsrutin.

Hej allihopa, hur mår ni? Jag önskar alla gott nytt år och ser fram emot en massa härlig Koreansk hudvård och K-beauty nyheter under 2020.

Hej alla läsare. Hur mår ni? Var jul och nyår bra? Har ni börjat jobba än? Hos mig har det varit det fullt ös kan jag säga. Inte nog med att vi åkte hem från 2 härliga månader i Spanien med en enorm packning, övervikt och stökigt barn. Vi flög dessutom hem precis innan jul och hann knappt landa i Sverige innan det var dags för lill-jul med familj 1, Ålands-jul och tomte med familj 2, förkylning och nyårsfest tätt följt av dotterns födelsedag i början av januari. Pju säger jag bara. Det kanske förklarar varför jag inte hunnit med att blogga särskilt mycket i mellandagarna, men nu är jag äntligen tillbaka hörni!

Jag inleder året 2020 genom att presentera min nuvarande hudvårdsrutin som är en härlig mix av nya produkter och “gamla” Koreanska favoriter. Ju torrare jag känner mig ju fler hudvårdsprodukter applicerar jag i lager, särskilt i kvälls rutinen. Min hud har alltid varit torr och numera mogen vid 41 års ålder.

Bra fin hud över 40 50 plus rynkor pigmentering mogen hud  Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

På vintern använder jag gärna sleeping masks så ofta jag kan för att maximera återfuktning och näring samt behålla glow och lyster. Jag måste även säga att Spanien gjorde underverk för min hud i år. Att byta ut regn, kyla och mörker under okt-dec mot solmogna frukter, färska grönsaker och ljus går bara inte att ersätta. Huden och hela kroppen känns levande och fylld av energi. Det var inte lätt att komma hem till Sverige i slutet av december kan jag säga! Men nu börjar i alla fall dagarna att bli längre och ljusare igen tack och lov.

Min nuvarande Koreanska hudvårdsrutin

Min nuvarande Koreanska hudvårdsrutin återfuktande hudvård från Korea favoriter K-beauty Blogg Sverige

Att använda alla dessa Koreanska produkter kanske känns som en galen överdrift, och man behöver absolut inte så här många hudvårdsprodukter i sin rutin. Men jag är ju trots allt K-beauty bloggare och testar gärna nya produkter. Jag växlar ofta lite mellan serum, sovmasker och krämer beroende på hur jag känner och hudens behov. På morgonen kör jag oftast skummande rengöring, toner, essence/serum och kräm. Och till natten maxar jag med dubbel rengöring, toner, essence, serum, ögonkräm, ansiktskräm och sleeping mask. Här är mina Koreanska produkter som jag använder mest just nu.

De flesta Koreanska produkter jag tipsar om här är otroligt billiga prisvärda och kostar ca 80-200kr/st. Klicka på länkarna för bästa pris.

Rengöring och ansiktsmasker

Missha Near Skin pH Balancing Cleansing Oil ➥
Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera Foam Cleanser ➥
G9 Skin Grapefruit Vita Peeling Gel ➥
Skinfood Black Sugar Strawberry Mask Wash Off ➥
Huxley Secret Of Sahara Keep Calm Healing Mask ➥

Toners, essence & mist

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner ➥
Missha Time Revolution The First Treatment Essence Rx ➥
Farmstay Gold Escargot Noblesse Intensive Lifting Essence ➥
Huxley Secret of Sahara Oil Essence ➥
Aritaum Baby Face Ampoule Mist Hyaluronic ➥

Serum & ampouls

It’s Skin Power 10 GF Serum ➥
It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum ➥
Blithe Pressed Serum Gold Apricot ➥
Blithe Pressed Serum Tundra Chaga ➥

Emulsion, ögonkräm & ansiktskräm

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Emulsion ➥
Farmstay Grape Stem Cell Wrinkle Repair Eye Cream ➥
Huxley Secret of Sahara Anti-Gravity Cream ➥
Thefaceshop The Signature Keratin Calming Cream ➥

Sleeping mask & lip masks

Etude House Moistfull Collagen Sleeping Pack ➥
Hanyul Yuja Sleeping Mask ➥
Laneige Lip Sleeping Mask ➥
Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping Mask ➥

Min nuvarande Koreanska hudvårdsrutin återfuktande hudvård från Korea favoriter K-beauty Blogg Sverige

Alla dessa Koreanska produkter är grymt bra och absolut 100% värda att köpa och testa tycker jag. Ingen produkt har gjort mig besviken utan alla håller en bra kvalitet enligt mig. Men om jag ska välja ut några nya favoriter att rekommendera extra mycket så vill jag gärna nämna Missha Near Skin pH Balancing Cleansing Oil, Skinfood Black Sugar Strawberry Mask Wash Off, Farmstay Grape Stem Cell Wrinkle Repair Eye Cream och Farmstay Gold Escargot Noblesse Intensive Lifting Essence. Flera andra av produkterna har jag även tidigare rekommenderat och recenserat här i bloggen. Andra produkter kommer jag att berätta mer om under 2020. Skriv gärna om det är någon särskild Koreansk produkt ni är extra nyfikna på!

Redan i nästa inlägg ska jag berätta om en underbar kombo med 2 Koreanska favoriter som ger den perfekta återfuktande hudvårds-basen såhär på vintern.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »