1a på Google största Svenska K-beauty bloggen. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Vi är 1:a på Google, K-beauty bloggen växer!

Tack alla ni som läser den här bloggen,
tillsammans är vi nu 1:a på Google.

Jag var bara tvungen att kika lite hur bloggen ligger i Googles sökresultat och gissa om jag blev glad! Förra veckan när jag Googlade låg vi först på flera sökord. Jag sökte t ex på “koreansk hudvård”, “Köpa hudvård från Korea”, “K-beauty i Sverige” och “Hudvård från Korea” och vi ligger högst på nästan allt! (Nu räknar jag inte med annonser / ads som betalar för att ligga högst).

Jag betalar ingenting för att ranka i Google utan det är ni kära läsare och vi tillsammans som bygger den här K-beauty bloggen. Tack till alla er som vill hänga med mig, gilla, följa och skriva till mig. Jag kan avslöja att jag kommer göra en speciell giveaway till er så snart mitt hus kommer i ordning därhemma, håll utkik.

1a på Google största K-beauty bloggen. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

1:a på Google. Vi är den största K-beauty bloggen. Tack alla ni som läser den här bloggen! (Dessa bilder ovan tog jag förra veckan, exakt placering kan ha ändrats något sen dess)

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Vi är 1:a på Google, K-beauty bloggen växer!”

  1. Hej!

    Jag jobbar en del med Google och kände att jag kanske behöver förklara att organiska sökresultat inte är samma för alla. Om jag söker på samma sak som du så får jag helt andra resultat och så är det för alla. Eftersom du har besökt denna sida ofta så tycker Google att den är mer relevant för dig, medan den hamnar på lägre placeringar för andra.
    Men du har ganska bra placeringar så bra jobbat hur som helst.
    Ingen kritik alltså utan bara upplysning och kanske bra att möjligtvis formulera om rubriken eftersom den är felaktig 🙂

    1. Hej Jonas, du har helt rätt, print screens i posten är från min vanliga webbläsare Firefox, men jag har även sökt anonymt med browsern Tor, för att säkerställa resultaten 🙂 Jag är webbdesigner så lite koll har jag allt, ha en finfin dag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »