K-beauty blogg koreansk hudvard och makeup K-beauty Sverige

Veckan som kommer i K-beauty Blogg

Jag har ju precis hunnit landa efter 3 galna och intensiva dagar på Stockholm Beauty Week 2017 förra veckan. Jag träffade så många härliga människor och det bästa var att jag fick träffa flera av er fina läsare!

Ni missade väll inte vår giveaway på Instagram i samarbete med Bonnybonny? Vi säger grattis till @viktoriagaa och @dream_godess_sweden_  som båda vann varsin solkräm: Missha All-around Safe Block Essence Sun Milk SPF50 PA+++

Här är planerna inför denna veckan i K-beauty Blogg. Ni kanske redan har sett Instagram flödet här ovanför? Bloggen kommer att utvecklas hela tiden. Det blir en recension på Missha Time Revolution The First Treatment Essence Moist den här veckan. Min personliga holy grail “måste ha” produkt. Flera av er på mässan frågade mig om min “måste ha” produkt och här är den. Moist är den senaste varianten av Missha The First Treatment Essence och så grymt bra! Det blir lördagsrecensionen denna veckan.

Imorgon ska ska berätta mer om min “alternativa webbshop” som några av er kanske redan upptäckt? Men jag berättar mer imorgon. Vi ska titta på fler nyheter inom sheetmasks och jag ska även testa 7 skin method om det blir tid över.

Ni hänger väl med den här veckan, vi ses i bloggen.
Ha en trevlig 1:a maj.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »