Test Holika Holika Healing Nails Strengthener från Korea Koreansk hudvård & makeup nagelförstärkare K-beauty Sverige

Tänkte testa Holika Holika Healing Nails Strengthener från Korea

Ni kanske minns att jag beställde en nagelförstärkare från Korea för ett tag sedan? Holika Holika Healing Nails Strengthener. Jag behöver verkligen den nu när det är vinter!

Nu har jag äntligen hunnit prova Holika Holika Healing Nails Strengthener / nagelförstärkare och imorgon kommer min first impression recension på den här koreanska produkten. Hur funkar en nail strengthener från Korea? Hur gör man? Kommer den att hjälpa? Jag har själv ganska sköra naglar, särskilt nu på vintern. De skivar sig lätt och går sönder. Det verkar omöjligt att få dem att bli längre än 2-3 mm.

Holika Holika Healing Nails Strengthener fungerar som en helt vanlig nagelförstärkare. Man målar på produkten på nageln likt ett vanligt nagellack. Nageln blir starkare och mer hållbar. Perfekt för sköra naglar som lätt går sönder eller skivar sig. Holika Holika Healing Nails Strengthener kan användas som den är eller som bas för nagellack. Imorgon får du veta mer om den här koreanska produkten och om den verkligen funkar!?
Missa inte det!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »