K-beauty Blogg. Allt om Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

Ny spännande vecka i K-beauty Blogg

Ny härlig vecka fylld av spännande Koreansk hudvård. Jag älskar det! Här är veckans planer i K-beauty Blogg.

Hoppas ni hade en skön helg kära ni. Själv fick jag error i min systemkamera när jag var ute hos kund. Vilket inte är så bra när man är webbdesiger… Nåja, vi får se om det löser sig, annars får jag väl köpa en ny. Jag har en gammal Nikon D80 så det kanske är dags att uppgradera sig lite ändå.

Nu till veckans planer i K-beauty Blogg. Jag vill börja med att tacka som hjärtligast till alla er som deltog i helgens giveaway. Det är det bästa av allt, att få ge tillbaka till er underbara läsare. Synd bara att inte alla kan vinna! I den här farten är vi snart uppe i 1K på Instagram, bara 20 följare kvar nu!! Då blir det förstås mer kul att fira och en till GIVEAWAY. Håll ögonen öppna.

Den här veckan ska vi titta närmare på produkterna från förra veckans Korea leverans. Det blir en HAUL, 2 recensioner, 1 sheet mask och en lyxig ansiktskräm packad med ginseng. Plus en massa skoj på Instagram förstås, hoppas ni vill hänga med mig.

Ha en grym K-beauty vecka alla.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Ny spännande vecka i K-beauty Blogg”

    1. Å vad kul att du hittat hit tycker jag med, vi har bara 20 följare kvar till nästa Giveaway så håll ögonen öppna! 🙂 Kanske blir redan till helgen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »