Best of Beauty i K-beauty Blogg Koreanska sheet masks från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Ny “Best of Beauty” vecka i K-beauty Blogg, Koreanska sheet masks!

Ny vecka och mer “Best of Beauty”. Den här veckan delar jag med mig av mina absolut bästa Koreanska sheet masks från 2017, häng med!

Hoppas helgen var bra hörni. Vad hittade ni på för kul? Här i Spanien är det fortfarande kallt på nätterna men vissa dagar är det T-shirt väder och det är bara så skönt! På lördagar brukar vi gå till en marknad här brevid och köpa färsk mango, jordgubbar och avocado. Folk säljer kilovis från sina trädgårdar direkt ur sina skottkärror fyllda med godsaker! Härligt med vitaminer efter en lång vinter i Sverige.

I helgen hade vi en spännande och het debatt på Instagram om “sämsta Koreanska produkt 2017” . Jag stod personligen mellan Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil och Klairs Midnight Blue Youth Activating Drop. Det var jättespännande att se vad ni tyckte om dessa två produkter! För att summera det hela så trodde hela 72% av er att serumet Klairs Midnight Blue Youth Activating Drop skulle bli min sämsta produkt från 2017 vilket säger en del om det blå serumet. Tji fick ni då Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil tillslut blev min sämsta produkt, läs varför här. Det är verkligen två läger runt denna omdebatterade rengöringsolja, 60% av er älskar produkten och 40% av er hatar den. Intressant! Jag kommer att recensera rengöringsoljan lite längre fram här i bloggen, missa inte det!

Sämst koreansk hudvårdsprodukt Klairs Blue Serum och Klairs Cleansing Oil | K-beauty Blogg Sverige

Den här veckan blir det även ännu en spännande “Best of Beauty” vecka i K-beauty Blgg. Jag ska dela med mig av mina absolut bästa sheet masks från Korea som jag upptäckte under 2017. Vare sig du är nybörjare på Koreansk hudvård och vill testa på det här med sheet masks eller om du redan är inbiten K-beauty fantast så blir det grymma tips du inte vill missa! Veckans bästa Sheet mask special, snart i en blogg nära dig.

Det här med Postnord

Det är många av er som frågar mig om det här med Postnords avgifter och skärpt kontroll mot Kina och Asien. Jag håller som bäst på att skriva ihop ett långt inlägg om detta, vad som egentligen gäller och vad jag tycker om det hela…
Mer info kommer snart!

Ha en fin vecka alla. Hoppas ni vill hänga med mig.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Ny “Best of Beauty” vecka i K-beauty Blogg, Koreanska sheet masks!”

 1. Läser med nöje din blogg och har beställt det ena och andra efter dina rekommendationer. Nu är jag dock lite orolig hur det blir när posten ska börja ta avgifter för kinesiska paket, tror du att de kommer att avgiftsbelägga paket Från Sydkorea också?

  1. Hej Cecilia,
   Jag tror inte att Postnord kan ha special regler bara för Kina så att en skärpt kontroll överlag är nog att vänta..
   Men jag kommer att skriva en lång post om detta denna veckan, håll utkik!
   <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »