Min första emptie från Korea, Laneige Water Sleeping Mask, K-beauty Sverige koreansk hudvård

Min första emptie från Korea, Laneige Water Sleeping Mask

Hjälp, jag har en smärre hudvårds kris just nu! Min älskade Laneige Water Sleeping Mask från Korea tog slut igårkväll. Min första koreanska emptie!

Min första koreanska empty i bloggen! Nu är min burk med koreanska Laneige Water Sleeping Mask helt slut. Jag har använt den både som nattkräm och sovmask / sleeping mask och jag älskar den här hudvårds produkten från Korea. Laneige Water Sleeping Mask är svalkande, avslappnande och återfuktande för alla hudtyper. Om du funderar på en sleeping mask / sovmask från Korea, så tveka inte att prova Laneige Water Sleeping Mask. Produkten är en av Koreas bäst säljande hudvårds produkter ever, och väl värd 200kr! Snart kommer en full review på Laneige water sleepmask efter 3 månaders användning. Missa inte det!

Jag har ju precis fått hem TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask från Korea, men jag tycker inte om den lika mycket som Laneiges mask tyvärr. Ingenting kan ersätta Laneige Water sleep mask men jag ska ge Tonymoly en ordentlig chans kommande veckor. Får se hur länge det dröjer innan jag måste beställa en till Laneige Water Sleeping Mask från Korea! För ja, en till måste jag ha förr eller senare, det är ett som är säkert!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »