Hög gravid i corona virus föda barn förlossning Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Hög gravid mitt i Corona krisen!

Hej alla fina läsare. Hoppas ni får hålla er friska under dessa extrema Corona tider som råder i Sverige och i hela världen! En extra stor kram till alla er som känner er oroliga.

Som ni säkert redan har märkt så har jag inte postat något varken i bloggen eller på instagram de senaste veckorna, och det har sina naturliga skäl. Jag har beslutat att ta en paus från bloggen för tillfället då min situation, liksom många andras, är som den är just nu.

Jag vill i alla fall gärna dela med mig av den goda nyheten till er, en liten ljusglimt såhär i “kris tider”. Jag är gravid och väntar mitt andra barn redan nu i april, och jag har även kontakt med några av er gravida läsare som är i samma situation som mig. Kanske inte den bästa timingen att föda barn, men det är bara att köra på och hoppas på det bästa. För tillfället håller vi dottern hemma från förskolan för att undvika Corona viruset, åtminstone fram till förlossningen i april. I Stockholm blir det till att hålla sig mycket hemma, gå på promenader, leka, pyssla och förstås ägna sig åt härlig Koreansk hudvård, sheet masks och långa varma bad. I övrigt tar jag en paus från bloggen nu ett stund, men en och annan story kanske dyker upp på min Instagram framöver. Ni kan fortfarande givetvis söka produkter i bloggen, få härlig K-beauty inspo och läsa mina tidigare recensioner, rekommendationer och tips. Jag kommer även att hålla länkarna i webbshoppen uppdaterade. Och ni är mer än välkomna att kommentera, skicka pm och fråga om ni undrar något…

Är ni fler därute som är gravida eller kanske oroliga för viruset? Skydda er själva och var rädda om varandra. Även om detta är en “världs kris” just nu så kommer den att ha ett slut. Man får försöka vara positiv och kämpa på!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Hög gravid mitt i Corona krisen!”

 1. Jag kommer att sakna dina inlägg, har lärt mig så mycket av dig här. Så roligt att du väntar ett barn till. Stort lycka till ❤️

  1. Hej Helene, å tack det värmer verkligen <3
   Jag kommer så klart att börja blogga igen så snart den värsta Corona krisen är över, dottern är tillbaka på förskolan
   och bebisen är ute 🙂 Man får ta en sak i taget helt enkelt…
   Om du följer mig på instagram så kommer det säkert ett och annat inlägg och K-beauty tips där med,
   Allt gott <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »