Glad Halloween K-beauty Blog Sverige allt om koreansk hudvård och makeup K-beauty Blogg Sverige

Glad Halloween vecka önskar K-beauty Blog Sverige!

Jag önskar er alla en riktigt mysig Halloween vecka och alla helgons helg. På lördag ska jag till Kyrkogården och tända ljus. Men innan det blir det lite kul i bloggen!

Många av er firade kanske Halloween redan i helgen? Imorgon den 31/10 är det i alla fall Halloween på riktigt om man ska vara noga. Som ni kanske vet så har jag jagat sheet masken Too Cool For School Pumpkin 24K Gold Mask som en dåre runtom här i Stockholm. Men den sheet masken är tyvärr slutsåld överallt, även online. Så jag fick tyvärr ge upp tillslut. Jag hade tänkt recensera pumpa sheet masken och ha en liten Halloween giveaway för er läsare, men vi får hitta på något annat istället. Jag har i alla fall en liten grej planerad för er imorgon på självaste Halloween dagen. Så håll utkik. Nu i helgen är det även Alla Helgons Helg, närmare bestämt på lördag 4/11. Då ska jag till kyrkogården och tända lite ljus. Vad har ni för planer den här mysiga veckan?

Den här veckan blir en kort Halloween vecka i K-beauty blogg. Imorgon blir det en liten Halloween överraskning för er läsare, och på torsdag en recension på självaste Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack. Passande, eller hur! Hoppas ni vill hänga med mig.

Ha en grym vecka alla.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

4 reaktioner till “Glad Halloween vecka önskar K-beauty Blog Sverige!”

  1. Just hittat denna blogg och tills nu varit helt ovetande om koreansk hudvård! Väldigt intressant allt du skriver, och jag kommer absolut att prova det här, men jag undrar om man kan använda alla möjliga märken hej vilt? Alltså blanda koreanska märken både med varandra och med märken som Exuviance, Paulas choice, Miniderm och jag vet inte allt? Jag har läst att det kan bli någon form av “krockar” i huden, stämmer det enligt din erfarenhet?

  2. Hej Charlotte,
    Vad kul att du upptäckt Koreansk hudvård, underbart! I Korea så blandar man märken och produkter friskt efter hudens behov. Jag vet att många använder både Europeiska salongsmärken och Koreanska märken, och inte helt ovanligt sedan helt går över till K-beauty för att det är bättre och billigare. När det gäller AHA-syror och sånt så ska man kanske ta det lite lugnt, annars säger jag kör på! Introducera en produkt i taget så ska det nog gå bra, jag har aldrig hört talas några större “krockar”. Det skulle kanske vara om man kör igång med en massa nya produkter på en och samma gång!
    Ha en fin Halloween helg, och skriv gärna sen när du testat Koreanskt 🙂

    1. Tack för svar! Ja, nu är det bara att vänta på essence, masker, kräm och vad mer jag beställde. Hoppas de kommer fort! Och tack för din enormt trevliga blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »