GIVEAWAY: Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

GIVEAWAY: Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream

Nu är det dags för GIVEAWAY hörni! Vad sägs om att vinna en av Koreas bästa & mest populära concealers? Jag pratar förstås om Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream.

Ni missade väl inte min recension på Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream här om veckan? Detta är en av Koreas allra bästa, mest populära och framför allt mest prisvärda concealers man kan få tag i. Jag skulle säga att Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream passar främst normal, torr, kombinerad och mogen hud. Själva produkten är dryg och krämig och lätt att applicera. Helt perfekt för torrare hudtyper eller för dig med mogen hud. Sätter sig inte i rynkor och ljusar upp hela området under ögat. Kan appliceras med fingret eller med pensel, under eller ovanpå foundation. Går att bygga upp från lätt till medel täckning. Naturligt resultat. Jag bara älskar denna concealer!

Ta chansen att delta i veckans GIVEAWAY och vinna Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream, en av Korea’s bästa & mest poplulära concealers!

I denna GIVEAWAY har du chansen att vinna Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream i färgen #01 Light / Salmon Blooming, den ljusaste nyansen. Jag slänger med en sheet mask från Tonymoly med granatäpple och lite goa k-beauty samples i vinsten. Och som alltid en överraskning till vinnaren, och den här gången är det inte ett katt-hårband utan en extra produkt från Tonymoly! Oh yes! Så ta chansen och vara med i min GIVEAWAY för att vinna!

First impression recension Skinfood Salmon Dark Circle Concealer Cream från Korea. Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

GIVEAWAY: Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

GIVEAWAY: Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream från Korea Koreansk hudvård K-beauty SverigeI denna giveaway kan du vinna allt på bilden + en extra överrasknings-produkt från märket Tonymoly.

Delta i GIVEAWAY:
♥ Följ mig @k_beauty_europe på Instagram
♥ Hitta & gilla bilden för giveaway på Instagram
♥ Tagga 3 vänner du tycker borde testa K-beauty
♥ För en extra chans att vinna, reposta min giveaway bild på Instagram och tagga mig med @k_beauty_europe och #giveaway

Tävlingen avslutas nu på söndag 15/10 kl 20:00. Vinnaren presenteras kort därefter här i bloggen och på Instagram. Stort lycka till!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »