GIVEAWAY Vinn koreanska sheet masks & samples från Korea Tävla vinn koreansk hudvård K-beauty blogg Sverige

GIVEAWAY: Koreanska sheet masks + samples

Nej nu! Dags för giveaway kära läsare! Jag orkar inte vänta en sekund till på 1K på Instagram, så vi kör en mini giveaway redan nu! Det är ju ändå fredag. Trevlig helg alla.

Helt seriöst hörni! Jag väntar och väntar på att vi når 1K på Instagram, jag erkänner. Men ena dagen har man 920 följare och andra dagen har man 899 följare. Så nu kör jag en mini giveaway för att fira att vi är 9500 underbara läsare i bloggen varje månad, vi har totalt 479 prenumeranter på våra 2 Youtube kanaler samt över 900 följare på Instagram @k_beauty_europe.

Sen måste jag även dela denna länk eftersom vi tydligen finns på listan över de 75 bästa K-beauty bloggarna på planeten. Ni hittar K-beauty blogg på plats 34 minsann, yey:
http://blog.feedspot.com/korean_beauty_blogs/

Delta i denna Giveaway:
♥ Följ mig @k_beauty_europe på Instagram
♥ Hitta & gilla bilden för giveaway på Instagram
♥ Tagga 3 vänner du tycker borde testa K-beauty
♥ För en extra chans att vinna, reposta min giveaway bild på Instagram och tagga mig med @k_beauty_europe och #giveaway

GIVEAWAY Vinn koreanska sheet masks & samples från Korea Tävla vinn koreansk hudvård K-beauty blogg Sverige

Denna giveaway innehåller lite smått och gott och prima Koreansk hudvård vill jag lova. 2 x grymma sheet masks från Innisfree & Tonymoly. Sen har vi lite samples – t ex kult klassikern Missha Time Revolution Night Repair Ampoule. Några av mina favorit produkter som jag använder just nu (som ni säkert redan sett i bloggen) t ex LJH Lee Jiham produkter, The History of Whoo krämer och HERA serumet som jag kommer att recensera här i bloggen redan imorgon. Jag skickar även med ett prov på Purito Snail Clearing BB Cream (syns inte på bild) som jag recenserade förra helgen. Samt en liten kul överraskning hihi…

Denna Giveaway pågår fram till söndag kväll kl 19:00. Vinnaren presenteras på söndag kväll på Instagram & här i bloggen. Stort lycka till och tack för att ni finns.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »