Tonymoly Magic Food Banana sleeping mask natt mask pack från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Bebis kul i K-beauty Blogg!

Hej, hur mår ni? Här kommer en liten hälsning från K-beauty blogg bebis-yra som pågår just nu…

Jag vet att det var många veckor sedan jag var aktiv i bloggen och det har sin naturliga förklaring. I mitten av april födde jag barn och nu har “lillebror” hunnit bli hela 3 månader. Jag trodde att jag skulle ha mer tid att göra något litet K-beauty inlägg, men det är mycket jobb när man har 2 barn inklusive bebis. För att inte tala om dålig sömn, don’t get me started!

Jag vill även passa på att berätta vad som hänt med bloggen de senaste veckorna. Om ni varit inne och kikat har ni kanske märkt att sidan blev suspenderad och inte fungerat alls av och till. För att göra en lång historia kort så har jag flyttat hela bloggen till en ny server då mitt gamla webhotell plötsligt höjde priset med flera tusen kronor. Inte OK. Men nu ska allt i alla fall fungera bra igen.

Jag presenterar stolt “lillebror”

Tonymoly Magic Food Banana sleeping mask natt mask pack från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Lillebror hjälper till att blogga. Jag är så sjukt glad att dela den här posten mer er. Lillen är nu 3 månader och växer så det knakar på både lägden och bredden. Och nej, pojken har inget namn än, så vi kallar honom kort och gott “lillebror”. Jag och min man kan nämligen inte enas. Vi måste skicka in papprena om namn asap annars kommer staten att tvångs-döpa honom till “Sven” eller “Gustav” haha. På min namn lista står namn som Emilio, Calvin, Collin, Angelo och Marlon. På min mans lista står namn som Nexus, Cosmos, Codi, Click och Pixel. Ja ni hör ju skillnaden. Vad ska vi göra? Har ni några bra förslag? Jag försökte mötas i mitten med det lite tokiga namnet Calvin Cosmos, vi får se om mannen går med på det…

Tips! Lillebror leker med Tonymoly Magic Food Banana Sleeping Pack som jag använder just nu. En alldeles underbar, otroligt krämig, rik och närande Koreansk sleeping mask perfekt för torra hudtyper. Om du älskar banan så bara måste du testa denna mask som doftar ljuvlig av söt banan. Applicera över din vanliga hudvård till natten och låt verka till nästa morgon. Huden blir djupt återfuktad, närd, mjuk och smidig medan du sover. Hittar du Tonymoly’s banan mask för runt 100kr så köp! Det är så värt.
Bästa pris Tonymoly Magic Food Banana Sleeping Pack ➥

Tonymoly Magic Food Banana Sleeping Pack ansikts mask torr hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Hoppas annars att ni mår bra och får en någotsånär normal sommar trots Corona viruset. Vi har hållit oss i stan och planerar inga resor framöver. Det är dagsformen som styr och har man 10 minuter över till en sheet mask är det lyx mellan en skrikig bebis och en trotsig 6-åring! En och annan trip till närmsta badplats får duga i sommar. Det blev en hel del badande för oss under den varma 30+ veckan för ett tag sedan och nu är det härligt varmt i Stockholm igen. Det kommer bli mycket mer bad i sommar kan jag lova…

Jag önskar er allihop en mega fin sommar. Glöm inte SPF och undvik stark sol som är den största orsaken till för tidigt åldrande. Vi ses!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »