Utvärdering av Koreanska high-end märket Sulwhasoo, Koreansk hudvård med hög kvalité. K-beauty Sverige

Utvärdering av Koreanska high-end märket Sulwhasoo, Koreansk hudvård av hög kvalité.

Nu har jag testat 4 olika Sulwhasoo produkter ur essential serien och jag måste säga att jag gillar koreanska high-end märket Sulwhasoo.

Jag använder just nu Sulwhasoo’s produkter i min kvälls rutin och jag måste säga att jag gillar Sulwhasoo mer och mer. Favoriterna var helt klart de båda serumen Sulwhasoo First Care Activating Serum EX och framför allt Sulwhasoo Essential Revitalizing Serum som typ är det bästa serumet jag någonsin testat. Även ansiktskrämen Sulwhasoo Essential Firming Cream EX håller hög kvalité. Ögonkrämen Sulwhasoo Essential Rejuvenating Eye Cream EX är helt OK men nog inget jag kommer köpa igen, mest p g a av den starka doften av ginseng.

Overall så tycker jag att Sulwhasoo essential serien absolut är värd att prova. Passar kanske främst dig med tidiga ålderstecken eller mogen hud, 28-50 år ca. Om du gillar djupvårdande hudvårdsprodukter som samtidigt inte är för tjocka och tunga så är Essential serien perfekt. Produkterna är relativt lätta i konsistensen och absorberas bra av huden utan att kännas feta eller kladdiga. huden känns len och smidig. Produkterna i Sulwhasoo essential serien passar de flesta hudtyper. Från torr och mogen hud, till kombinerad lite fetare hud.

Koreanska Sulwhasoo Essential serien är absolut värd att prova, särskilt serumen. Men köp samples om du vill spara många sköna 100-lappar då full size produkterna är svindyra.

Jag testar just nu Sulwhasoo:

  • Sulwhasoo Essential Firming Cream EX – 75ml / 1000kr
  • Sulwhasoo First Care Activating Serum EX – 60ml / 700kr
  • Sulwhasoo Essential Revitalizing Serum – 50ml / 900kr
  • Sulwhasoo Essential Rejuvenating Eye Cream EX – 25ml / 900kr

(Priserna är för full size produkter, samples kostar ca 150kr / 50ml produkt med gratis frakt från Korea)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.