Unboxing HAUL Öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård k-beauty Blogg Sverige

K-beauty Unboxing / HAUL – Vi öppnar 4 paket från Korea

Så här såg det ut för ett par veckor sen när jag öppnade paket från Korea och var väldigt förväntansfull på Klairs Cleansing Oil… Som tur var fanns det lite andra K-beauty favoriter i paketen också.

Här kommer veckans första unboxing / haul video, och jag mjukstartar lite lätt med en mindre leverans på 4 Korea paket. Det här var den gången jag öppnade Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil och jag var taggad på att testa produkten, men det blev tyvärr lite platt fall för Klairs, minns ni min recension för några veckor sedan?

Som tur var så innehöll denna Korea leverans flera andra K-beauty produkter som är grymt bra. Bl a favoriter som både vänner och familj älskar och gärna beställer om och om igen. Nu öppnar vi paket hörni, här kommer veckans första K-beauty unboxing / haul video:

K-Beauty unboxing/ haul

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
Mizon hyaluronic acid 100 serum
Innisfree The green tea seed serum
The History of Whoo Qi & Jin / Intensive Nutritive Eye Cream

Förutom Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil som jag för övrigt inte skulle rekommendera till någon, så är övriga Koreanska produkter väl värda att testa tycker jag. Både serumen och ögonkrämen är produkter som jag ofta beställer om och om igen till vänner och familj. Mizon hyaluronic acid 100 serum är t ex en KOrea klassiker och ett väldigt trevligt serum som passar precis alla hudtyper, även känslig hud. Lätt serum som absorberas bra och innehåller hela 50% återfuktande hyaluronsyra. Ingen parfym och passar bra i både kvälls och morgon rutinen för alla åldrar och hudtyper. Bild nedan.

Unboxing HAUL Öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård k-beauty Blogg Sverige

Unboxing HAUL Öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård k-beauty Blogg Sverige

Även The History of Whoo Qi & Jin / Intensive Nutritive Eye Cream är en grymt bra ögonkräm enligt mig och min kompis 35+ absoluta favorit. En högkvalitativ len krämig ögonkräm som är djupt närande och återfuktande. Passar främst för mogen, torr och kombinerad hud.

Vilka K-beauty produkter brukar ni beställa om och om igen? Kommentera gärna och dela med er.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “K-beauty Unboxing / HAUL – Vi öppnar 4 paket från Korea”

  1. Hej. Undrar om du fick alla paket hem till brevlådan eller fick du hämta ut dem hos Postnord ? Har momsen och extraavgiften redan fått kännas hos dig eller beställer du varor i samma utsträckning som tidigare ?

    1. Hej Jaanika. Dessa unboxing videos som jag kommer dela denna veckan är från dec/jan och innan Postnords skärpta kontroll. Några av paketen kom i brevlådan t ex samples, medan andra paket fick jag hämta ut på mitt lokala postkontor. Jag har inte beställt nu efter den skärpta kontrollen med moms regler, så själv har jag inte drabbats – än. Men jag håller er uppdaterade när jag beställer längre fram 🙂 Men ja, jag kommer nog att beställa mer från en och samma säljare och hoppas på ett enda paket istället för många små…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »