Bästa produkter från Klairs för acne problemhud känslig hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Mina bästa produkter från det Koreanska märket Klairs!

Nu blir det Klairs vecka i K-beauty Blogg. Här är mina absolut bästa favorit hudvårds produkter från Koreanska märket Klairs!

Hoppas ni hade en skön helg allihop? Denna veckan ska jag äntligen dela med mig av mina recensioner på Klairs allra hetaste nyheter, nämligen de nylanserade sheet maskerna. Det ska bli så spännande hörni! Ni kanske minns att finaste @mirandaluxskincare skickade dessa till mig här om veckan?

Redan idag tänkte jag dela med mig av några av mina absolut topp bästa favorit produkter från det Koreanska märket Klairs! Klairs profilerar sig med hög kvalitativa veganska och prisvärda hudvårdsprodukter utan tillsatser som självklart är cruelty-free. Alla Klairs produkter passar därför känslig hud, acne-benägen hud, problemhud, rödhet och irritation. Produkterna passar förstås alla andra hudtyper med för den delen.

3 x bästa favoriter från Klairs

Om du aldrig testat märket Klairs förut, så kan jag verkligen rekommendera deras underbara Klairs Supple Preparation Toner. En återfuktande lugnande toner / ansiktsvatten som nästan liknar ett lätt serum. Produkten finns med eller utan doft och essentiella oljor. Helt underbar och garanterat inte som något annat ansiktsvatten du någonsin testat tidigare, jag lovar! En annan av mina favoriter är serumet Klairs Rich Moist Soothing Serum. Ett så fräscht och prisvärt serum. Lätt konsistens som absorberas snabbt av huden och känns uppfriskande. Passar alla hudtyper! Dessutom är flaskan gigantisk på hela 80ml och kostar bara runt 170kr med gratis frakt från Korea! Sist men inte minst vill jag rekommendera Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish, en sockerbaserad skrubb-mask med ordentligt riv i. Blanda med rengöringsolja för djupare porrengöring, eller tillsätt vatten för en mer skonsam exfoliering. En riktigt bra skrubb mask med SPA känsla som passar alla hudtyper. Nedan länkar på billigast pris just nu hos en av mina favorit säljare med gratis frakt till Sverige, om du blev nyfiken på att prova någon av produkterna jag nämnt:

♥ Klairs Supple Preparation Toner
160kr / 180ml – Jag vill ha ›

Klairs Supple Preparation Unscented Toner (utan parfym)
170kr / 180ml – Jag vill ha ›

♥ Klairs Rich Moist Soothing Serum
170kr / 80ml – Jag vill ha ›

 ♥Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish
196kr / 110gr – Jag vill ha ›

Bästa produkter från Klairs för acne problemhud känslig hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Den här veckan blir det triss i Klairs minsann! Jag kommer att recensera båda de nya sheet maskerna Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask och Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask på bilden ovan, det vill ni bara inte missa! De är två helt olika typer av sheet masks kan jag avslöja. Sedan så blir det även en full recension på Klairs Rich Moist Soothing Serum efter att jag har använt upp hela flaskan 80ml. Ett grymt bra serum enligt mig och helt perfekt för dig som vill ha nåt fräscht nu på sommaren!

Om du är nyfiken på det Koreanska märket Klairs, så häng med mig i bloggen denna veckan! Det kommer bli så grymt kul!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »