Topp 4 bästa Koreanska ansiktskrämer för torr vinter hud mogen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Bästa Koreanska ansiktskrämer för torr vinter hud

Torr och livlös hud? Dags att uppgradera din ansiktskräm? Idag tipsar jag om prisvärda Koreanska ansiktskrämer som är krämiga och djupt närande!

Ibland kan huden kännas extra torr, narig, livlös ja t o m flagig, särskilt nu under vinterhalvåret. Då är det dags att skrubba bort alla döda hudceller och uppgradera till en mer rejäl och djupvårdande ansiktskräm. Idag tänkte jag tipsa om fyra grymma Koreanska ansiktskrämer som passar utmärkt för dig med torr hud. Eller för dig med normal, mogen och kombinerad hud som behöver något mer rejält och djupvårdande nu under vintern. Vi snackar rika, krämiga, mjukgörande, återfuktande och närande ansiktskrämer och nattkrämer som verkligen går på djupet. Och det bästa av allt, de är alla otroligt prisvärda och kostar bara från 150-200kr/st med gratis frakt från Korea. Här kommer mina topp bästa tips!

Topp 4 bästa Koreanska ansiktskrämer för torr vinter hud mogen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

4 x Koreanska djupt närande ansiktskrämer

Innisfree Jeju Orchid Intense Cream anti-age ansiktskräm nattkräm rynkor mogen hud koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Innisfree Orchid Intense Cream / Innisfree Jeju Orchid Intense Cream

Innisfree orchid linjen är en otroligt populär storsäljare i Korea. Innisfree Orchid Intense Cream är den krämigaste och “tyngsta” av alla Innisfree orchid krämerna. En djupvårdande anti-age kräm som jobbar mot rynkor, linjer och en förbättrad elasticitet. Grön mild doft. En rik ansiktskräm som samtidigt inte blir för tung. Krämen mjukgör och återfuktar huden och gör den smidig och spänstig. Perfekt för mogen, torr, normal och kombinerad hud. Grymt billigt pris för den här kvalitén tycker jag! 170kr/50ml.
Sök bästa pris ➥

Etude House Moistfull Collagen Deep Cream djupvårdande närande ansiktskräm från korea torr hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Etude House Moistfull Collagen Deep Cream
Collagen linjen är nog Etude House’s bäst säljande hudvårdslinje skulle jag gissa. Produkterna är packade med hydroliserad collagen som gör huden smidig och fyllig med spänst. Etude House Moistfull Collagen Deep Cream är en rejäl, rik och krämig ansiktskräm speciellt för torr hud. Djupt vårdande, mjukgörande och närande. Grön växt doft. Burken är dessutom stor på hela 75ml för bara 150kr! Grymt prisvärt enligt mig för den här kvalitén. Förväxla inte denna kräm med originalet utan se till att det är “deep cream” du köper om du har torr och riktigt torr hud. (Produkten har precis bytt förpackning och kan skilja sig från bilden)
Sök bästa pris ➥

Thefaceshop The Signature Keratin Calming Cream anti age ansiktskräm torr hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Thefaceshop The Signature Keratin Calming Cream
Det här är en extremt speciell och unik koreansk ansiktskräm och en upplevelse att testa på. Konsistensen är trögflytande och produkten ser ut som en rik, gräddig kolasås i burken. Känslan på huden liknar nästan en balm. Jag bara älskar hur mjuk och smidig min hud blir med denna ansiktskräm. Produkten har en väldigt speciell doft åt vuxenpraliner som kanske inte passar alla. Men om du vill testa en unik djupvårdande Koreansk ansiktskräm så är Thefacehop The Signature Keratin Calming Cream ett spännande och bra alternativ. Innehåller bl a 21 örter och 3 olika keratin ingredienser och är ideal för mogen och torr hud. Har du tur så hittar du den för 180kr!
Sök bästa pris ➥

Recension Pyunkang Yul Nutrition Cream djupvårdande ansiktskräm från Korea torr hud röd irriterad hud K-beauty blogg Sverige koreansk hudvård

Pyunkang Yul Nutrition Cream
Det här är ansiktskrämen för dig som gillar en ren formula utan tillsatser. En ansiktskräm av hög kvalitet som inte irriterar huden. Anti-inflammatorisk och rik på anti-oxidanter. Anti-age mot rynkor och ger huden en förbättrad elasticitet. Mild krämig formula som lugnar huden och ingen tillsatt parfym. Ideal för normal till torr hud, kombinerad hud, känslig hud, rödhet och problemhud. Burken är dessutom enorm på hela 100ml och kostar från 200kr med gratis frakt från Korea! Toppklass enligt mig!
Sök bästa pris ➥

Alla dessa Koreanska ansiktskrämer håller en otroligt bra kvalitet till billigt pris enligt mig. Helt perfekta till vintern när huden blir extra torr och livlös!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »