Topp 3 bästa peeling & exfolierande scrub masker från Korea, Korean skin care K-beauty Sverige

Topp 3 bästa peeling & exfolierande scrub masker från Korea

Det finns en uppsjö av ansikts peeling, scrub och exfolierande masker från Korea. Här här topp 3 populäraste koreanska bästsäljare inom peelings. Bl a från Koreanska märket Skinfood som är kända för sina ansiktsmasker.

Jag är sugen på en ordentlig scrub mask eller peeling från Korea. En som river bra i huden och tar bort döda hudceller, orenheter och smuts på djupet. I förrgår så beställde jag Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask till min syster. En djuprengörande mask, specialiserad på just porer. Här är topp 3 bästa och populäraste peeling & exfolierande scrub maskerna från Korea. Får se vilken jag ska beställa till mig själv sen…

Topp 3 bästa scrub masker
& peeling från Korea

♥ Skinfood Rice Mask Wash Off
En exfolierande & återfuktande peeling med korn i sig som är baserad på ris och risextrakt. Väldigt omtyckt, populär bästsäljare i Korea som alla verkar älska. Klassisk scrub mask / peeling.
Pris ca 70kr/100gr

♥ Skinfood Black Sugar Mask Wash Off
En riktigt storsäljare i Korea. Populär exfolierande scrub mask baserad på svart socker och risvin. Klassisk scrub mask / peeling. Finns även i andra varianter med jordgubb & honung.
Pris ca 70kr/100gr

♥ Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask
En svalkande / kylande och exfolierande koreansk lermask som rengör huden på djupet. Man applicerar produkten och låter den torka under 20-30 minuter. Innehåller korn som hjälper till med exfoliering. En väldigt populär bästsäljare i Korea speciellt för porer och porrengöring. Baserad på vulkanisk lera från Jeju Islands.
Pris ca 90kr/100ml

Visst är det sjukt att de mest populära och bästa peeling maskerna och ansikts skrubbarna är så billiga och prisvärda i Korea? Alla kostar ju under 100kr / st!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »