Too Cool For School Pumpkin sheet mask & Too Cool For School sleeping pack från Korea K-beauty Sverige

Too Cool For School Pumpkin produkterna ska tydligen vara grymt bra!

Idag tänkte jag tipsa om 2 Too Cool For School Pumpkin produkter som ska vara jättebra och väldigt omtyckta både i och utanför Korea.

Too Cool For School Pumpkin serien innefattar bl a de två favoriterna en pumpa sheet mask och en pumpa sleeping pack. Jag tänkte att vi skulle titta närmare på Too Cool For School Pumpa produkterna då jag själv är sugen på att prova. Och jag vet att några av er läsare redan använder dessa produkter och gillar. Jag var inne på Sephora här om dagen och kikade, och där säljs sheet masken för ca 65kr/st vilket jag tyckte var för dyrt. Men faktum är att det var samma dyra pris på Ebay. Om du vet var man får tag i Too Cool For School Pumpkin produkter billigare så kommentera gärna och tipsa.

2 x Too Cool For School Pumpkin

Pumpkin Sleeping Pack Overnight Facial Mask
Exfolierande, fuktgivande närande sleeping pack, rik på A vitamin, betakaroten, aloe vera och naturliga enzymer. Applicera som sista steg i hudvårdsrutinen på kvällen och låt masken verka över natten. Tvätta ansiktet som vanligt på morgonen. Denna sleeping mask peelar/exfolierar skonsamt huden medan du sover. För mjuk frisk hud med ny lyster. Denna koreanska sleeping mask är väldigt populär och omtyckt. Det finns småförpackningar på 30ml för ca 55kr på Ebay. Full size är 100ml och kostar ca 190kr på Sephora, eller 100kr med gratis frakt från Korea på Ebay. Det finns även en variant som heter Too Cool for School Pumpkin Purifying 24K Mask som innehåller 24K guld!

Too Cool For School Pumpkin 24K Gold Mask
Den här sheet masken har jag sneglat på ett bra tag och den ska vara jättebra. En skonsam biocellulosa sheet mask som rengör och lugnar huden med bl a pumpa extrakt. Den naturligt fermenterade Bio-cellulosamasken sitter perfekt på huden och återfuktar huden och ger näring på djupet. 24K gult guld och vitt guld ger vitalitet och ny lyster och glow till torr och trött glåmig hud. Näringsrik pumpa rik på enzymer tar skonsamt bort döda hudceller för mjuk, len och frisk hud. Kostar runt 65-70kr både på Sephora och Ebay.

Jag bara måste prova Too Cool For School Pumpkin sleeping pack så jag beställde precis hem en på Ebay. Jag slänger ut en länk i webbshoppen.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.