Just nu gillar jag TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask bättre än Laneige Water Sleeping Mask Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Just nu gillar jag TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask mer än Laneige Water Sleeping Mask

Just nu så gillar jag TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask mer än Laneige Water Sleeping Mask.

Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle föredra TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask över Laneige Water Sleeping Mask. Jag säger ”faktiskt” för att egentligen så är ju koreanska märket Laneige betraktat som ett bättre mellanklass märke i Korea, medan Tonymoly är mer i budget klass. Missförstå mig rätt, Laneige Water Sleeping Mask är så grymt fräsch och återfuktande, men min hud är bara så torr just nu!

Båda produkterna håller bra kvalité måste jag säga, och det är kanske en fråga om hudtyp och preferenser. TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask är faktiskt en perfekt vinter sleeping mask de kalla mörka månaderna när huden bara inte vill. Jag har tyckt om denna sleeping mask mer och mer sedan jag provade första gången. Men det är ingen produkt för dig med fet hud. Då är Laneige water sleeping mask det självklara valet mellan de två. En koreansk sleeping mask eller sovmask applicerar som sista steg över din hudvårdsrutin på kvällen. Man sover sedan med masken och tvättar ansiktet som vanligt nästa dag.

Läs mina recensioner på båda produkterna här:
Recension TonyMoly Magic Food Golden Mushroom Sleeping Mask
Recension Laneige Water Sleeping Mask

Det kanske låter kladdigt med ett extra lager hudvård på kvällen, men koreanska sleeping masks absorberas ofta bra av huden, och hjälper till att stänga in och maximera din hudvård under natten. En extra boost helt enkelt.

Vilka koreanska sleeping masks har ni testat? Vilka är er absoluta favorit sleeping mask just nu? Tipsa gärna i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.