Son & Park Beauty Water! Koreas bästa ansiktsvatten. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Son & Park Beauty Water! Koreas bästa ansiktsvatten?

Ni kanske såg att senaste paketet från Korea var Son & Park Beauty Water förra veckan. Ett av Korean absolut populäraste och bästa ansiktsvatten. Imorgon ska vi testa den här koreanska hudvårdsprodukten!

Vi kör igång veckan med en koreansk kult klassiker och en av de absolut populäraste och mest omtalade ansiktsvatten i Korea. Nu har jag äntligen fått tag i en flaska av Son & Park Beauty Water från Korea. Imorgon kommer min first impression recension på det här koreanska ansiktsvattnet. Missa inte det! Produkten är både rengörande och exfolierande, men har samtidigt hudvårdande egenskaper. Produkten förbereder huden för både efterföljande hudvård och makeup, ger ny lyster och jämnare hudton. Produkten används både morgon och kväll. Son & Park Beauty Water ska passa precis alla hudtyper, från torr till kombinerad och fet hud. Även för känslig hud. Kan det bli bättre?

Son & Park Beauty Water är en av Koreas absolut populäraste ansiktsvatten och produkten lovar mycket. Imorgon ska vi testa, missa inte min first impression recension!

Ha en fin måndag alla.
Den här veckan blir det fler unboxing videos med nya spännande hudvårdsprodukter från Korea. Du hänger väl med?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »