Silicon sheet mask som man lägger ovanpå koreansk sheet mask. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

En silicon sheet mask som man lägger ovanpå sin koreanska sheet mask? Say what?

Jag fick ett tips igår från en läsare som heter Fia om en silicon mask som man lägger ovanpå sin koreanska sheet mask för att maximera verkningstiden och förhindra att sheet masken torkar.

När vi ändå är inne på koreanska sheet masks…
Fick ett tips från en läsare igår om en slags silicon mask som man lägger ovanpå sin vanliga sheet mask för att maximera resultatet och hindra att sheet masken torkar ut för fort. Sist när jag provade koreanska sheet masken Innisfree It’s Real Squeeze Mask – Manuka Honey så upplevde jag att den torkade lite på utsidan. En torr sheet mask drar snarare ut fukt ur huden än tillför fukt, då kanske en silicon mask ovanpå är bra att ha till hands. En silicon mask håller även din sheet mask på plats så att du kan göra annat.

Jag har inte provat en sån här silicon mask själv än. Men om du har det, skriv gärna om det fungerade? Silicon masker av den här typen kostar ca 10-20kr/st på Ebay och säljs från t ex Korea, Japan eller China. Sök på “silicone sheet mask” så hittar du produkten. Koreanska märket A’PIEU säljer en silicon mask som heter A’PIEU Silicone Mask Cover. Silicon maskerna kan man rengöra och använda många gånger.

Om man bild googlar på silicone sheet mask så kan man se hur snygg man blir med en sådan mask. Ser lite knäppt ut minst sagt.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “En silicon sheet mask som man lägger ovanpå sin koreanska sheet mask? Say what?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Instagram
@k_beauty_europe


Webbutik

Visa alla produkter »