Bästa Koreanska sheet mask favoriter Holika Holika Missha Nature Republic Goodal Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

6 x Sheet mask favoriter 2019

Den här sommaren har jag testat på en hel del nya Koreanska sheet masks, och idag delar jag med mig av mina absoluta favoriter.

Vad för typ av Koreanska sheet masks gillar ni bäst? Gillar ni tunna eller tjocka sheet masks? Med doft eller utan doft? Gillar ni lättflytande och uppfriskande essence? Eller mjölkig, krämig och rik essence? Själv så gillar jag faktiskt både och, beroende på om jag applicerar masken på morgonen eller kvällen, och om det är sommar eller vinter. Jag kan verkligen uppskatta tunna sheet masks som friskar upp huden på ett fräscht sätt, när det handlar om ren fukt! Men jag gillar även tjocka masker som riktigt omfamnar hela ansiktet med sin härliga krämiga essence. Är det något jag inte gillar dock så är det alcoholdoft! Det går bort. I övrigt föredrar jag nog sheet masks med milda fina dofter av alla de slag. “Naturliga” dofter framför söta artificiella dofter om jag får välja. Vad tycker ni, kommentera gärna och berätta.

Sommarens sheet mask favoriter 2019

Bästa Koreanska sheet mask favoriter Holika Holika Missha Nature Republic Goodal Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

I sommar har jag maskat på en hel del och hittat ett par nya Koreanska sheet mask favoriter som jag bara måste få dela med mig av till er kära läsare. Det är en härlig blandning av tunna och fräscha masker blandat med hard core djupt närande och riktigt smörjande sheet masks. Här finns verkligen något för alla hudtyper, och alla dessa Koreanska sheet masks är så bra enligt mig. Samtliga rekommenderas varmt och de flesta är billiga och prisvärda!

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask Hyaluronic Acid

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask Hyaluronic Acid koreansk sheet mask ansiktsmask från Korea K-beauty Sverige

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask Hyaluronic Acid handlar om intensiv återfuktning “Intensive Moisturizing“. Sheet masken är fyllt till bredden med härlig genomskinlig lättrinnande essence. Så se upp, för masken fullkomligt droppar när man packar upp den ur förpackningen. Missha Real Solution Tencel Sheet Mask Hyaluronic Acid Sheet Mask har ett väldigt mjukt, skönt och följsamt material. Riktigt bra hudkontakt och fräsch uppfriskande doft. Djupt återfuktande “blöt” känsla på huden, som att dyka ner i en härlig svalkande pool. Klibbig känsla efter applicering. Och huden blir verkligen mättad på fukt av denna underbara sheet mask. Huden känns djupt återfuktad, smidig och mjuk, men utan att bli särskilt blank. Missha Real Solution Tencel Sheet Mask Hyaluronic Acid håller vad den lovar och ger verkligen djup och intensiv återfuktning till huden. En av mina absoluta favoriter ur Missha Real Solution Tencel Sheet Mask linjen, och denna sheet mask rekommenderas varmt av mig till alla hudtyper.
Jag vill ha ➥

Make P:rem Blending Me Nourishing Oil Mask

Make P:rem Blending Me Nourishing Oil Mask sheet mask från Korea torr hud K-beauty Blogg Sverige

Make P:rem Blending Me Nourishing Oil Mask är en unik Koreansk sheet mask som man antingen älskar eller hatar tror jag. Materialet är tunt och lite “pappers-aktigt” med små hål i. Materialet liknar en tepåse ungefär. Sheet masken doftar underbart och “rent” åt aromterapi, närande sommar, solkräm, citron och nyttigt ört te. Make P:rem Blending Me Nourishing Oil Mask är förvånande nog full med tunn, lättrinnande och genomskinlig essence. Essencen är inte alls “tung” och särskilt fet, men visst liknar den en lätt olja. Masken har OK passform, lite för liten över panna och nästipp på mig. I övrigt grym hudkontakt och masken sitter kvar jättefint mot huden under hela behandlingstiden. Efteråt är huden extremt klibbig, verkligen extremt klibbig! Känslan på huden är djupt närd och rejält insmord. Nästan lite oljig känsla, och nu förstår jag verkligen begreppet “oil mask”. Detta är en hard core djupvårdande sheet mask för torra och jätte-torra hudtyper och används med fördel till natten. Ingen sheet mask för dig som ogillar den klibbiga känslan. Glöm inte att ta vara på all härlig essence i förpackningen. Applicera i din kvällsrutin eller ovanpå händerna, halsen och dekolletaget. Rekommenderas varmt som en djupt närande bomb till torrisar!
Jag vill ha ➥

Nature Republic Shea Butter Mask Sheet

Nature Republic Shea Butter Mask Sheet ansiktsmask från Korea torr hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Om du letar efter en djupt vårdande, närande och mjukgörande sheet mask med härlig smörjande shea butter, då är Nature Republic Shea Butter Mask Sheet helt perfekt. Materialet på masken är ganska tjockt och lent som den mjukaste bomull. Essencen är härligt mjölkig utan att kännas tung på huden. Underbar mild doft åt närande nötter och hudvård. Helt OK passform och god hudkontakt. Återfuktande och svalkande skön känsla på huden under behandlingstiden. Nature Republic Shea Butter Mask Sheet är en mild, snäll och omfamnande sheet mask som känns som en mjuk kram. Inte direkt klibbig efteråt, men däremot känns huden ordentligt återfuktad och närd på djupet. Huden är rejält insmord, nästan oljig efter behandling. Nature Republic Shea Butter Mask Sheet är en skön lättnad för torr hud, och jag skulle tro att masken passar även känslig hud då den är så mild. Rekommenderas varmt till torr och jätte-torr hud främst som en sheet mask till natten. Ett måste för shea butter älskare. Denna sheet masken är grym! (Jag tror Nature Republic har bytt förpackning sen jag köpte denna.)
Jag vill ha ➥

Goodal Premium Snail Tone-up Hydro Gel Mask

Goodal Premium Snail Tone-up Hydro Gel Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag fick denna underbara sheet mask från en lika underbar läsare som heter Mira @mira_sweden tusen tack Mira! Goodal Premium Snail Tone-up Hydro Gel Mask kommer i en stor lyxig förpackning med silvertryck. Premium känslan är oundviklig. Masken innehåller bl a guld snigelsekret filtrat, vit ginseng och pärl extrakt. Själva sheet masken är en 2-delad mask av hydro-gel, ett naturligt plast-liknande mjukt och följsamt material. Det är en del för övre ansiktet och en för undre vilket ger en perfekt passform som går att anpassa. Masken är packad med hal gelé-liknande essence som doftar otroligt milt och fint av hudvård, underbart! Sheet masken håller fukten otroligt bra under behandlingstiden. Huden blir fräsch, frisk, närd och återfuktad på djupet utan att vara blank eller fet. Ordentligt klibbig när essencen absorberas och insmord känsla efter applicering. Jag ser inga stora resultat på rynkor tyvärr men huden känns liksom fastare och nästan “lyft” fast på insidan på något konstigt sätt. Passar alla hudtyper och en premium sheet mask av hög kvalitet väl värd att prova enligt mig. En sheet mask utöver det vanliga.
Jag vill ha ➥

Holika Holika Water Melon Mask Sheet

Holika Holika Water Melon Mask Sheet mask vattenmelon från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Vad är väl en sommar utan vattenmelon? Holika Holika Water Melon Mask Sheet är den perfekta semester sheet masken måste jag säga. Snygg, somrig och närande. Sheet masken innehåller hela 90% vattenmelon extrakt. Den är lättsam, fräsch och återfuktande utan att kännas tung eller fet. Masken är ljusrosa och materialet är väldigt tunt och mjukt och liknar ungefär ett nät eller en tepåse. Bra passform med många små jack i masken, plus två extra bitar under ögonen som kan vikas under ögat, eller läggas över ögonlocken. Sheet masken är fullkomligt packad med hela 25ml genomskinlig och lättrinnande essence. Härlig fräsch doft av söt vattenmelon. Följ anvisningarna på max 10-20 minuters behandlingstid för annars kan masken börja torka. Huden känns klibbig en stund efteråt så jag skulle rekommendera en lätt ansiktskräm efter denna sheet mask för att motverka klibbigheten. Man ser frisk och fräsch ut med ny lyster. Huden känns ordentligt återfuktad och insmord. Effekten var mer “rejäl” än väntat, trots att essencen känns så tunn och lätt. Rekommenderas främst för normal, torr och kombinerad hud, och till dig som älskar vattenmelon förstås! En riktigt skön sommar sheet mask och perfekt vid polen med en drink i ena handen. Glöm inte att ta vara på all underbar essence i förpackningen, applicera i din kvällsrutin eller ovanpå händerna, halsen och dekolletaget.
Jag vill ha ➥

Too Cool For School Egg Cream Mask Firming

Too Cool For School Egg Cream Mask Firming sheet mask från korea rynkor anti-age Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Egentligen så rekommenderara jag alla 3 sheet masks från Too Cool For School Egg Cream Mask linjen: Firming, Hydration och Pore tightening. Pore tightening har en genomskinlig lättflytande hal essence medan Firming och Hydration har en mjölkig essence som liknar en vit lotion. Too Cool For School Egg Cream Mask Firming är min absoluta favorit av dessa 3 masker då den doftar helt underbart av mild hudvård, och essencen är sådär krämig och rik. Rejäl och tjock sheet mask i ett bomullsliknande material som är väldigt mjukt och följsamt. Huden känns ordentligt omfamnad och sheet masken håller fukten otroligt bra under hela behandlingstiden. Efter applicering är huden fräsch och närd med ny härlig lyster utan att man känner sig oljig eller fet. Inte särskilt klibbig känsla alls, och essencen absorberas fint av huden. En djupvårdande sheet mask perfekt för normal, mogen och torr hud. Jag bara älskar denna linje, och särskilt Firming masken (men alla 3 sheet masks är sjukt grymma). Hela Too Cool For School Egg Cream Mask linjen rekommenderas varmt av mig!
Jag vill ha ➥

Bästa Koreanska sheet mask favoriter Holika Holika Missha Nature Republic Goodal Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Vilka är era bästa sheet mask favoriter? Tipsa gärna i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »