SEPHORA GIVEAWAY produkter från Korea avslutad De 3 Vinnarna av koreansk hudvård är.. K-beauty blogg Sverige

SEPHORA GIVEAWAY avslutad! De 3 vinnarna är…

Tack alla underbara som deltagit i min och Sephoras stora GIVEAWAY den här veckan. Responsen har varit helt sjukt otrolig. Jag ramlade nästan av stolen! Jag är så glad att kunna presentera 3 vinnare!

Tusen tack alla ni som deltagit i veckans härliga GIVEAWAY i samarbete med bästa Sephora och @sephora_scandinavia. Ni är så otroligt många fina läsare som engagerat er som alltid, och jag ser er alla även om precis ALLA inte kan vinna tyvärr. Vi slog givetvis rekord – igen! Och jag är så jätteglad att kunna presentera de 3 vinnarna i denna härliga giveaway. Det är nästan som julafton hörni! Alla 3 vinnare kommer att få hemskickat ett lyxig K-beauty paket fyllt med underbara Koreanska ansiktsmasker från bästa Sephora. Bl a mina 2 favoriter ur veckans recensioner nämligen Dr. Jart+ Dermaclear Trans-foam Clay Pink och Korea klassikerna Tonymoly Intense Care Snail Hydration Hydro-gel Mask. Helt underbart! Stort grattis till alla vinnarna!

GIVEAWAY Vinnare:
@hpson01
@beautygeekiam
@nailtastic_ig

SEPHORA GIVEAWAY produkter från Korea avslutad De 3 Vinnarna av koreansk hudvård är.. K-beauty blogg SverigeDe 3 vinnarna kommer alla att få hemskickat ett lyxigt paket med:
Too Cool For School Egg Mousse Pack
Skinfood Freshmade Mask Pack Coconut
Dr. Jart+ Dermaclear Trans-foam Clay Pink
Dr. Jart+ Demask Water Jet Vital Hydra Solution sheet mask
Tonymoly Intense Care Snail Hydration Hydro-gel Mask

Stort grattis till alla 3 vinnare önskar K-beauty Blogg och Sephora – Ha en riktigt trevlig helg allihop. All kärlek till er, ni är bäst!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “SEPHORA GIVEAWAY avslutad! De 3 vinnarna är…”

 1. Tusen tack för vinsten, är super glad! Även tack för all tid du lägger ner på din sida. Har genom dig hittat många bra saker.

  1. Hej Helena,
   Det är så kul att höra att bloggen gör nytta, tusen tack för pepp det värmer mitt hjärta. Det är vi alla som bygger bloggen tillsammans, utan er ingen blogg <3
   Hoppas du ska hitta någras nya favoriter i vinsten hihi,
   Ha en grym helg <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »