Sämsta Koreanska produkt 2017 Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil Dålig rengöringsolja från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Sämsta Koreanska produkt 2017 – Förlåt Klairs!

Nu till den sämsta Koreanska produkten jag testade under 2017! Konstigt nog en produkt från Klairs, ett märke som jag annars älskar!

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil har fått förvånansvärt höga betyg och många ger produkten 5/5 ofta med argumentet att den passar deras känsliga hud och inte orsakar break outs eller acne. Men asså förlåt Klairs! Jag personligen förstår mig bara inte på Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil. Jag såg så fram emot att testa denna tillsynes härliga rengöringsolja. Men jag har kämpat i veckor nu med att få den att fungera, för jag VILL ju tycka om den… Men ärligt talat jag hatar den, och bara tanken på att behöva använda HELA flaskan känns jobbig. Man vill ju inte slänga!

OK så vad är då problemet med Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil undrar ni? Produkten doftar helt underbart av SPA och aromterapi likt flera andra av Klairs fantastiska produkter. Oljan är rejäl och löser effektivt upp makeup och orenheter när man applicerar produkten på torr hud. So far so good! Problemen börjar så snart man tillsätter vatten…

Sämsta Koreanska produkt 2017 Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil rengöringsolja från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil ser ut att emolliera, men det känns inte som att den gör det – alls. Det känns tvärtom om som att oljan blir ordentligt fet när man tillsätter vatten. Det känns som fett som fastnar på huden! Oljan går helt enkelt inte att tvätta bort. Man får lätt panik om man tagit mycket olja på ögonen. Makeupen kladdar runt tillsammans med oljan och det är omöjligt att få bort allt. Det går knappt att öppna ögonen. Bilden ovan på mig visar 2 pumpar rengöringsolja som jag masserat in på torr hud i ansiktet och sedan sköljt 3 gånger med ljummet vatten. Som ni ser så är det fortfarande mycket makeup kvar och huden känns väldigt fet.

Jag har provat att skölja med svalt vatten, ljummet vatten och med varmt vatten. Tagit mycket vatten. Och gnuggat. Man får skölja och skölja och skölja minst 5-6ggr för att få bort Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil. Resultatet ser ut som på bilden ovan. Produkten funkar någon bättre om man ganska direkt går in med en skummande vattenbaserad rengöring som då tvättar bort själva oljan och resterna av makeupen. Men asså det ska inte vara såhär!

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil funkar bara inte för mig! Det här är inte vad jag förväntar mig av en rengöringsolja, och speciellt inte en som ska vara djuprengörande för porer! Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil är tyvärr den produkt jag tyckte allra minst om under 2017 och kommer absolut inte att rekommendera produkten till någon. Sorry Klairs!

PS. Om någon vet hur man använder Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil utan problem, så dela gärna med er i kommentarerna. Hur gör ni?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

4 reaktioner till “Sämsta Koreanska produkt 2017 – Förlåt Klairs!”

 1. Jag håller med – den är riktigt dålig! Tvättade inte rent och gick inte att få bort från ansiktet. Jag hade tack och lov bara ett prov på den här men eftersom jag tänkte och sa högt för mig själv “W-T-F” vid användning blir det ju inget köp. Det finns såå många bättre, och i många fall också billigare, rengöringsoljor där ute.

  1. Hej Emelie,
   Jag håller med dig till 100%. WTF var min första tanke med. Jag kunde inte öppna ögonen fast jag sköljde och sköljde. Men jag har en hel flaska, så jag får kämpa vidare. Gissar att min syster får ta över när jag tröttnar haha
   <3

 2. Har använt denna oljan senaste halvåret och gillar den. Följer alltid upp med Klairs skummande rengöring och tycker det funkar bra. Det är iofs den första oljan jag testat och kanske är det därför… Nu blir jag ju nyfiken på att testa någon av dina favoriter för att se skillnaden.

  1. Hej Cristina.
   Ja Klairs olja är väldigt speciell om man jämför med flera andra. Kanske man måste ha Klairs rengöring efter för att få det att funka ordentligt. Jag tycker Klairs olja doftar underbart och löser upp makeupen, men jag har problem att tvätta av den, huden känns fet liksom. Det verkar vara 2 läger verkligen, 50% älskar Klairs 50% hatar den. Konstigt va, ha en finfin söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »